ISPLIVAO SNIMAK BEŽANJA OSUĐENOG PEDOFILA KOJI JE NAPASTVOVAO UNUKU: Policija na nogama, još nije PRONAĐEN (VIDEO)
Pedofil za kojim se traga, Foto: Printscreen/Facebook

GUBI MU SE SVAKI TRAG

ISPLIVAO SNIMAK BEŽANJA OSUĐENOG PEDOFILA KOJI JE NAPASTVOVAO UNUKU: Policija na nogama, još nije PRONAĐEN (VIDEO)

I.M. je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save

Objavljeno:

Nadzorne kamere snimile su osuđenika I. M. iz Kaknja, koji je juče pobegao kroz prozor na prizemlju zgrade Osnovnog suda u Banjaluci, javlja ATV.

On je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save. Miškovića su i snimile nadzorne kamere jedne banke, kako beži iza zgrada. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

I. M. je, nakon što je juče osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe deteta, iz sudnice doveden u prostoriju za zadržavanje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

"Tu je čekao da mu se uruči rešenje, a onda je iskoristio priliku i gurnuo policajku koja je bila uz njega. Ona je pala na radijator i pokušala je da ga spreči u bekstvu, ali nije uspela i tom prilikom je lakše povređena”, navodi dobro upućeni izvor ATV-a.

On pojašnjava da je on potom krenuo prema Vrhovnom sudu Republike Srpske i kružnom toku na raskrsnici Aleje Svetog Save i Gundulićeve ulice.

"Bežao je prema naselju Borik i tu mu se izgubio svaki trag. Budući da kod sebe nije imao ni dokumenta, ni novac nije mogao daleko da umakne, ali mu se brzo izgubio trag. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je imao pomagača koji ga je čekao i odvezao. Takođe postoji mogućnost i da se negde sakrio”, navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama I. M. je osuđen zbog obljube 9-godišnje devojčice. Slučaj je prijavljen 2021. godine, a optužnica protiv Miškovića je potvrđena prošle godine. Dugo vremena je bio u bekstvu i za njim je raspisana poternica na osnovu koje je uhapšen u Nemačkoj i izručen pravosuđu Srpske.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.