EVO ŠTA SE DEŠAVA SA POLICAJKOM KOJU SU DOVODILI U VEZU SA MONSTURMOM NERMINOM: Danas otkriveni svi DETALJI
Nermin Sulejmanović i policajka, Foto: Društvene mreže

NEZAPAMĆENI ZLOČIN

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA POLICAJKOM KOJU SU DOVODILI U VEZU SA MONSTURMOM NERMINOM: Danas otkriveni svi DETALJI

Nermin Sulejmanović je svirepo ubio troje i ranio još troje ljudi

Objavljeno:

Nadležne institucije u BiH oglasile su se danas i izneli sve detalje o jezivom masakru u Gradačcu, koje je počinio Nermin Sulejmanović.

Sulejmanović je 11. avgusta ove godine prvo brutalno pretukao, a zatim i hicem iz pištolja usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović naočigled njihove bebe, dok je čin prenosio uživo putem društvene mreže Instagram.

Nakon toga je usmrtio još dve osobe, oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, dok je dvojicu muškaraca i jednu ženu ranio. Cela drama odvijala se satima na ulicama Gradačca, a nakon što ga je policija opkolila na jednoj farmi izvan grada, Sulejmanović je počinio samoubistvo.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Iz tužilaštva su naveli da, na osnovu pribavljenih dokaza, zaključeno da nema protivpravnog delovanja ovlašćenih službenih osoba iz PU Gradačac, niti protivpravnog delovanja sudije koji je radio na ovom predmetu.

Otkrili su i sve detalje šta je Sulejmanović radio kobnog dana, gde je bio pre nego što je oteo suprugu i ćerku, kao i tačnu satnicu njegovog kretanja kroz grad.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Na istoj konferenciji su nadležni MUP-a reklli da će uskoro biti objavljeni rezultati interne istrage unutar policije.

Navode da će određeni policijski službenici verovatno biti disciplinski sankcionisani, ali ne zbog toga što su pružali podršku Sulejmanoviću ili igrali neku ulogu u ubistvima.

Za policijsku službenicu Dž. S. , za koju se spekulisalo da je na neki način bila povezana sa Sulejmanovićem, rekli su samo da je još uvek pod suspenzijom.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.