BOSANKA SE UDALA ZA AFROAMERIKANCA: Priredila SVADBU za PAMĆENJE, O JEDNOM DETALJU svi bruje (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen/Instagram/magicsparklee

DA MU JE NEKO REKAO, NE BI VEROVAO...

BOSANKA SE UDALA ZA AFROAMERIKANCA: Priredila SVADBU za PAMĆENJE, O JEDNOM DETALJU svi bruje (VIDEO)

Prema njihovim rečima, Džon nije ni znao za Bosnu i Hercegovinu, a za Hrvatsku je čuo samo preko imena legendarnih fudbalera poput Šukera

Objavljeno:

Bosanka Sandra Karačić i njen izabranik Džon izrekli su sudbonosno „Da“ u njenom rodnom gradu i napravili žurku za pamćenje.

Na Fejsbuk stranici mesne zajednice Gabela Polje objavljene su fotografije venčanja para koji živi u Mančesteru, koji se posle deset godina veze verio na vodopadu Kravice, a potom i venčao u Gabela Polju.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/magicsparklee

- Da je neko rekao Džonu 1999. da će biti gabelopoljski zet, verovatno bi mu se slatko nasmejao - počinje objava na Fejsbuku.

Prema njihovim rečima, Džon nije ni znao za Bosnu i Hercegovinu, a za Hrvatsku je čuo samo preko imena legendarnih fudbalera poput Šukera, Bobana i Bokšića iz sjajne generacije Vatrenih.

- Srećom, isti se nađu i Bog ponekad ispiše pravo krivom crtom... Upravo na ovom delu teksta pesme naši Sandra i Džon su se našli kao lego kockice. Bez obzira na sve razlike, imali su petlju, ljubav, poverenje i veru u sebe... - navodi se između ostalog.

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso/sandzaklive.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.