NOVI DETALJI SMRTI MLADE DOKTORKE: Par sati pre nesreće Azra i vozač automobila koji je USMRTIO se VIDELI?!
Azra Spahić, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Grad BIHAC

tragedija koja je podigla celu bosnu na noge

NOVI DETALJI SMRTI MLADE DOKTORKE: Par sati pre nesreće Azra i vozač automobila koji je USMRTIO se VIDELI?!

Kako prenosi "Avaz", mladić koji je pijan usmrtio mladu doktorku u Sarajevu je poznavao, čak se i videli pre nesreće

Objavljeno:

U petak se navršilo sedam dana od strašne nesreće na Marindvoru u Sarajevu, u kojoj je mercedesom A. B. (26) ubio mladu doktorku Azru Spahić. U nesreći zbog koje su građani Sarajeva istog dana protestovali, Azrina koleginica zadobila je povrede opasne po život.

A.B. je određen jednomesečni pritvor, utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola i da je mercedesom upravljao pod zabranom jer mu je oduzeta vozačka dozvola."Avaz" sada otkriva detalje koji su prethodili kobnom danu 26. maja kada je ubijena Azra Spahić. Kako navode, ubijena doktorka je lečila majku A. B. u Domu zdravlja u Starom gradu i da ju je cela porodica lično poznavala. Lečila je čak i njegovog brata.

Azra Spahić
Azra Spahićfoto: PrintScreen/ Facebook/ Azra Spahić

Prema saznanjima "Avaza", nekoliko dana pre kobne nesreće, devojci od A.B. je preminuo otac, tog dana je bila sahrana, a on je pio pivo. Oko 23 sata otišao je na posao jer je bio zaposlen kao dispečer u taksi firmi, a po dolasku u Marindvor izazvao je nesreću i ubio mladu doktorku.

Da stvar bude tragičnija, tog jutra je, kako Avaz saznaje, bio kod Azre Spahić jer je došao po doznake za oca svoje devojke. Doneo joj je čokoladu, a ona ga je potapšala po ramenu i rekla: "Vidimo se Deb" (nadimak A.B.). Nekoliko sati kasnije A.B. ju je ubio. A.B. je nakon nesreće pozvao policiju i Hitnu pomoć i pokušao da pomogne povređenima. On i jedan od lekara pokušali su da izvuku Azru koja je bila ispod automobila, ali je bilo kasno. Usled obilnog krvarenja preminula je na licu mesta.

(Espreso / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.