EVO KOLIKA KAZNA PRETI FATALNOJ MIKI: Poznato je šta je čeka nakon SVEGA ŠTO JE URADILA!
Mirnesa S (42), Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

karma

EVO KOLIKA KAZNA PRETI FATALNOJ MIKI: Poznato je šta je čeka nakon SVEGA ŠTO JE URADILA!

Ona se od utorka nalazi u ženskom zatvoru Švabiš Gmund, piše nemači RTL

Objavljeno: 11:54h

Mirnesa S. (42), nekadašnja konobarica koja je osumnjičena da je u Nemačkoj ojadila firmu za milion evra, posle tri meseca bekstva uhapšena je na aerodromu u Štutgartu.

Ona se od utorka nalazi u ženskom zatvoru Švabiš Gmund, piše nemači RTL. Kako je saopštila nemačka policija, Mirnesa je u Štutgart došla iz Crne Gore, a prilikom hapšenja bila je mirna. Navodi se da će je tamošnje tužilaštvo uskoro zvanično optužiti za krađu, a ćelija u kojoj se sada nalazi daleko je od luksuza na koji je navikla.

Ona sada treba da se navikne na totalno drugačiji život od onog koji je vodila, a luksuz će zameniti ćelijom od 10 kvadrata. Tu se nalaze samo osnovne stvari, krevet, jastuk, stolica, sto i polica.

Ukoliko bude osuđena, njoj preti zatvorska kazna od čak 10 godina, a policija želi da sazna sve o njenim saučesnicima.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Podsetimo, Mirnesa, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki.

Kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Mirnesa je volela luksuz, ali nije mogla da ga priušti. Za brendirane proizvode kao što je Roleks, koje je volela da pokazuje na fotografijama na Instagramu, njeni prijatelji su rekli da su kopije.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Bivši kolega iz firme koju je opljačkala Ivan Angelov rekao je da je u prvi mah bio šokiran, ali se setio da je Mirnesa često govorila da više ne želi da radi, već da se zabavlja. piše nemački RTL. Dodao je da je sve mogla da uradi za muškarca kojeg voli i da verovatno nije sama organizovala pljačku.

Podsećamo, porodica Mirnese S. se odrekla svoje ćerke posle saznanja o njenim krivičnim postupcima.

(Espreso/ RTL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.