VUKAŠIN IZGUBIO TORBU I NOVČANIK: Pogledajte ko mu je na kraju vratio, NEVEROVATNA PRIČA!
Autobus, Foto: Printscreen/RTS

VREDNOSTI

VUKAŠIN IZGUBIO TORBU I NOVČANIK: Pogledajte ko mu je na kraju vratio, NEVEROVATNA PRIČA!

Odbio je moju ponudu da ga častim i jedini način da mu se zahvalim je na ovakav način

Objavljeno:

Imao je sreće Vukašin Merdović, penzioner iz sela Brčve, što je njegovu akten-tašnu (aktovku) koju je zaboravio našao Nikola Popović, vozač autobusa ,,Zaton prevoza“. Zahvaljujući njemu nije ostao bez vrednih dokumenata i ušteđevine.

“Putovao sam od Budve do Bijelog Polja. Kada sam izašao iz autobusa na staroj autobuskoj stanici u Bijelom Polju i seo u taksi sa namerom da se odvezem do mesta stanovanja, shvatio sam da sam zaboravio tašnu. Srećom, imao sam broj telefona vozača Nikole Popovića i pozvao ga obavestivši da sam verovatno zaboravio tašnu u autobusu. U tašni su se nalazila lična dokumenta i izvesna količina novca koji sam, kao penzioner, mukotrpno šparao da se nađe”, ispričao je Merdović Pobjedi.

Dodaje da ga je nakon izvesnog vremena pozvao Popović i saopštio da je pronašao tašnu.

“Rekao je da će je lično doneti u Bijelo Polje i da ga sačekam na istom mestu gde sam izašao iz autobusa. Odbio je moju ponudu da ga častim i jedini način da mu se zahvalim je na ovakav način. Ovaj moj slučaj je najrečitiji primer da još ima dobrih i poštenih ljudi”, zaključuje Merdović.

(Espreso / Pobjeda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.