BAKU UBILE UNUKA I NJENA DRUGARICA: Objavljeni detalji MONSTRUOZNOG zločina kod komšija, HOROR!
BiH policija, Foto: Profimedia

HOROR

BAKU UBILE UNUKA I NJENA DRUGARICA: Objavljeni detalji MONSTRUOZNOG zločina kod komšija, HOROR!

Kako se nezvanično saznaje, sve se desilo u kući starice u kojoj su bili unuka i njeno društvo, među kojima i unukina prijateljica

Objavljeno:

Za ubistvo starice koje se dogodilo u sarajevskoj opštini Stari Grad, koje je policiji prijavljeno sinoć oko 21 čas, osumnjičene su dve maloletnice starosti 14 i 15 godina.

Kako se nezvanično saznaje, sve se desilo u kući starice u kojoj su bili unuka i njeno društvo, među kojima i unukina prijateljica. S njima je bio i maloletnik koji je bio na licu mjesta, ali nije učestvovao u zločinu, saznaje Srpskainfo.

Navodno su zajedno konzumirali alkohol, a i starici je zasmetalo što joj je unuka dovela prijateljicu kojoj je Sud zabranio da se viđa s njenom unukom.

Došlo je do svađe nakon čega je izvršen zločin. Jedna je staricu držala za noge dok ju je druga davila. Nakon toga sve su počistile i namestile kao da je starica umrla prirodnom smrću.

Međutim obdukcija je pokazala da je starica ubijena.

U MUP-u KS među danas saslušanim osobama je i 16- godišnjak koji je bio na licu mesta, potvrdio nam je advokat Omar Mehmedbašić.

- On je negirao da je učestvovao. Osumnjičen je za pomaganje počinitelju nakon počinjenog krivičnog dela – dodao je Mehmedbašić, piše Avaz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.