"USPELI STE, DUŠMANI, OSTAVIO ME MUŽ ZBOG VAŠIH KOMENTARA" Poznata spisateljica U CENTRU SKANDALA, a sve zbog OVOGA
Razija Čolaković, Foto: acebook/Muhabet sa Razom/Instagram/muhabetovka_razo / screenshot

AU!

"USPELI STE, DUŠMANI, OSTAVIO ME MUŽ ZBOG VAŠIH KOMENTARA" Poznata spisateljica U CENTRU SKANDALA, a sve zbog OVOGA

Srećom, neki razmišljaju potpuno drugačije

Objavljeno:

Spisateljica Razija Čolaković objavila je snimak sa jednog veselja na kojem se vidi kako uživa na tom slavlju, a način kako igra nije se dopao nekima pa je ona rešila da im doskoči.

"Eto uspeli ste, dušmani. Ostavio me muž zbog vaših komentara. Upravo smo se dogovorili oko sporazumnog razvoda. Sada slobodno okrenite jagnje na ražnju. Mislim da vam nisam više pretnja. Svi problemi u državi su rešeni. Dobro se proveselite, danas i vi zapevajte i zaigrajte", napisala je Razija Čolaković na Fejsbuku, prenosi azra.ba.

Ovaj portal navodi da je kontaktirao veoma poznatu spisateljicu u BiH povodom ovog komentara i da je ona rekla da je reč o šali jer je komentari pratilaca zabavljaju. Pirča se nije tu završila.

"Prošli put ste me kritikovali, pa sam se ovaj put potrudila da naučim nove pokrete", napisala je ona na Instagramu uz video sa veselja. Komentari su ovaj put zabranjeni.

Spisateljica poznata po zanimljivim dosetkama i humoru, izazvala je negativne komentare i na Fejsbuku tačnije takve reakcije prate vest o njenom navodnom razvodu i ti komentari glase (dobro ih pročitajte): "Da si se bavila mužem, a ne internetom, sigurno te ne bi ostavio", "Ostavio te kada je pogledao onaj drmo*uz od neki dan", "Plešeš li na privatnim zabavama, pitam za druga", "Jesi se razbacala ko đubre po njivi, neka te ostavio".

Da, tako komentarišu neki. "Na čast i ponos", nema šta. Priče poput ove pa onda komentari koje uslede začas otkriju kakav stav neki (nije zanemarljiv njihov broj) imaju prema ženama. Jasno oni kažu gde je, po njihovom mišljenju, mesto ženi. I koliko negativnih emocija ima u tim komentarima.

Srećom, neki razmišljaju potpuno drugačije: "Pustite ženu da uživa u životu i da radi šta želi, njen život, njena stvar i živi po svojim pravilima a ne po pravilima drugih. Najlakše je nešto osuditi. Da li se neko zapita d ali bi taj neko isto to uradio? Uživaj Razo, u životu , pusti druge da pričaju ionako to samo mogu ovde a u kući su manji od makovog zrna".

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.