"NEKAD ME ZOVU I MAMA": Deda Edin brine o četvoro unučadi koju su napustili njegov SIN i SNAJA (VIDEO)
Edin Džafić, Foto: Printscreen/Youtube/Hayat TV BiH

svaka čast deki!

"NEKAD ME ZOVU I MAMA": Deda Edin brine o četvoro unučadi koju su napustili njegov SIN i SNAJA (VIDEO)

Njegov sin i snaja su se zatim razišli i napustili decu

Objavljeno:

Edin Džafić iz Breze u Bosni i Hercegovini preuzeo je brigu o svoje četvoro unučadi nakon što je jedan od njegove dvojice sinova nakon razvoda decu ostavio deki i baki.

„Radio sam u autoservisu i imao sam dovoljno para za sve. Čuvao sam i ovce. Stvorio sam nešto da imamo krov nad glavom. Dobio sam dva sina koji su kasnije radili malo sa mnom. Školovali smo ih. Posle svega toga imao sam i zdravstvenih problema. Preživeo sam dva srčana udara. Sin se kasnije oženio. Nisam nikome bio na teretu“, ispričao je Džafić u emisiji Ispuni mi želju na Hayat TV.

Njegov sin i snaja su se zatim razišli i napustili decu. Brigu su prepustili Edinu i njegovoj supruzi.

„Ovde su živeli, ali nije bilo uslova. Borili smo se da steknemo nešto. Bio sam u garaži taj dan. Telefon mi je zvonio, ali nisam čuo. Kasnije sam se javio i sin je već otišao za Sloveniju. Deca su ostala sama. Zatekao sam ih plačući“, prisetio se dana kad su roditelji napustili njegovu unučad.

„Mene zovu babo, dedo, a nekad i mama“

Od tog dana njegov sin i snaha su komunikaciju s njima sveli na minimum. Džafić kaže da ih nazovu s vremena na vreme da pitaju kako su. Međutim, Edin i njegova porodica se nalaze u teškoj finansijskoj situaciji. On zajedno sa suprugom nastoji deci da omogući koliko-toliko normalno detinjstvo.

„Sina i snahu sam pitao za sve, ali njih ništa ne zanima. Sve je ovo sada moj život. Od nekih primanja decu hranim. Uzimam im pelene. Mene zovu babo, dedo, a nekad i mama. Željni su majke, topline… Mi im pružamo što imamo. Jedna je majka, jedan je otac. Kad ne bih ja imao, njima bih dao. Borim se koliko god mogu. Teško je raditi, a njih čuvati“, iskren je Edin.

(Espreso / Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.