IZGUBILA ČITAVU PORODICU U SEKUNDI, STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI: Evo u kakvom je stanju trogodišnja devojčica!
Porodica Krstić, Foto: Facebook/ŽO Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

IZBORILA SE

IZGUBILA ČITAVU PORODICU U SEKUNDI, STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI: Evo u kakvom je stanju trogodišnja devojčica!

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Bunama 24. septembra živote su izgubili Boris (1988), Marijana (1987) i Roberto (2013) Krstić, dok je četvrti član porodice G. K. (2019) preživeo

Objavljeno:

Trogodišnja devojčica, jedina koja je preživela strašnu saobraćajnu nesreću kod Mostara u kojoj su joj poginuli roditelji i brat, u stabilnom je stanju i uskoro bi trebalo da bude puštena kući.

- Devojčica je hospitalizovana na Odeljenju dečije hirurgije SKB Mostar. Trenutno je stabilno i van životne opasnosti - potvrđeno je za Hercegovina.info iz SKB Mostar.

Podsetimo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Bunama 24. septembra živote su izgubili Boris (1988), Marijana (1987) i Roberto (2013) Krstić, dok je četvrti član porodice G. K. (2019) preživeo.

Porodica Krstić
Porodica Krstić foto: Facebook/ŽO Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

U nesreći je poginuo i hercegovački tajkun Mate Primorac (46), koji se sumnjiči da je zataškavao nesreću. kako prenose bh. mediji, sumnja se da je Mate jurio mercedes i još jedan BMV.

Prvo je udario mercedes kojim je upravljao Mile Doko (31), sin hercegovačkog tajkuna, a potom i BMV kojim je upravljao L.Š. (22). Nakon toga se zabio u reno u kome se nalazila četvoročlana porodica Krstić. Mediji u BiH prenose da su Primorac i Doko bili zajedno na krštenju i da je Doki imao 2,5 promila.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.