SUMNJA SE DA SE TRKAO,IMAO JE 2,5 PROMILA ALKOHOLA U KRVI? Njegova BAHATA VOŽNJA odnela je tri života!
Policija, Foto: Profimedia/Ilustracija

TRAGEDIJA

SUMNJA SE DA SE TRKAO,IMAO JE 2,5 PROMILA ALKOHOLA U KRVI? Njegova BAHATA VOŽNJA odnela je tri života!

Jedan od poginulih u nesreći je Mate P. i sumnja se da je upravo on izazvao nesreću jer je nepropisno preticao na mestu gde je ograničenje brzine 60 km/h

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu oko 20 sati na magistralnom putu na potezu Zaton-Buna poginulo je četvoro ljudi, među kojima je i dete, a povređeno je još četvoro.

Poginuli su supružnici Boris (35) i Marijana Krstić (34) i njihov devetogodišnji sin Roberto koji su se nalazili u automobilu "Renault Scenic", kao i Mate P. (46) iz automobila BMW X5. Trogodišnja devojčica čiji su roditelji i brat poginuli u "renou" završila je u bolnici sa teškim telesnim povredama i nalazi se u stabilnom stanju.

Mostar
foto: Facebook/ŽO Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

Kako piše Avaz, jedan od poginulih u nesreći je Mate P. i sumnja se da je upravo on izazvao nesreću jer je nepropisno preticao na mestu gde je ograničenje 60 km/h.

On je udario u Mercedes za čijim je volanom bio Mile D. (31), potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22) i na kraju svom silinom u "Renault Scenic", u kojem je bila porodica Krstić, a kretao se iz suprotnog smera.

Avaz navodi kako su Mate P. i Mile D. zajedno bili na proslavi krštenja u jednom mostarskom restoranu iz kojeg su krenuli prema Čitluku i Međugorju.

Pojavili su se navodi kako je Mate P. krenuo da pretiče Mileta D., a ovaj mu to nije dopustio pa je krenulo utrkivanje. Mile D. se iz nesreće izvukao bez povreda, dok je trogodišnja devojčica iz "renoa" zadobila teške telesne povrede kao i još troje ljudi koji nisu životno ugroženi.

Portal Hercegovina.info objavio je kako je Mile D. izmereno 2.5 promila alkohola u krvi.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, Mate P. je bio lokalni tajkun iz Čitluka koji se bavio ugostiteljstvom i ugradnjom rashladnih komora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.