MOSTAR ZAVIJEN U CRNO: Porodica Krstić biće SAHRANJENA sutra, ubio ih PIJANI VOZAČ dok su se vraćali sa MORA!
Porodica Krstić, Foto: Facebook/ŽO Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

NESREĆA

MOSTAR ZAVIJEN U CRNO: Porodica Krstić biće SAHRANJENA sutra, ubio ih PIJANI VOZAČ dok su se vraćali sa MORA!

Poslednji ispraćaj za Borisa (35) , Marijanu (34) i Roberta Krstić (9) održaće se utorak 27. septembra u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, stoji u umrlici tragično stradale porodice

Objavljeno: 10:39h

Tragično stradala porodica Krstić iz Mostara koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu oko 20 sati na magistralnom putu M-17 u mestu Buna-Zaton, biće sahranjena u utorak u tom gradu.

Poslednji ispraćaj za Borisa (35) , Marijanu (34) i Roberta Krstić (9) održaće se utorak 27. septembra u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, stoji u umrlici tragično stradale porodice.

Tročlana porodica koja je tragično stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja je u crno zavila Hercegovinu, biće pokopana u Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ. Sveta misa zadušnica će se služiti uz pokop, a porodica će primati saučešće od 14 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

Bračni par Krstić i njihov devetogodišnji sin su poginuli u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala četiri vozila, a s njima je u automobilu Renault Scenic bila i trogodišnja ćerka G.K. koja je noćas hitno operirana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i trenutno je u Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje (JIL).

Poginuo je i vozač iz vozila „BMW X5“ Mate Primorac iz Čitluka dok su teške telesne povrede zadobili putnici iz vozila „BMW“ L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.