VLASNIK OBEŠENOG PSA U TESLIĆU NA SASLUŠANJU: Uskoro EPILOG stravičnog događaja
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/jennywalker_

ubijen u dvorištu

VLASNIK OBEŠENOG PSA U TESLIĆU NA SASLUŠANJU: Uskoro EPILOG stravičnog događaja

Kobni trenutak usledio je oko 21 čas

Objavljeno:

Nedeljko M. vlasnik pitbula, koji je prošle sedmice ubijen nakon što je utrčao u dvorište komšije Nenada A., biće takođe saslušan od strane postupajućeg tužioca koji rukovodi istragom, javlja Srpskainfo.

Nakon saslušanja, tužilac će odlučiti da li postoji krivična odgovornost vlasnika psa u konkretnom slučaju ili će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.

Slučaj se dogodio prošle sedmice u Đulićima kod Teslića, a nakon ubistva psa na društvenim mrežama vodi se pravi rat između onih koji su na strani Nenada A., koji je priznao da je ubio psa nakon što je ušao u dvorište u kojem su bila deca, i građana koji ističu da nije bilo potrebe za ubistvom psa, jer pit bul nije bio agresivan.

Izvor Srpskainfo još ranije je pojasnio da su Nenad i Nedeljko prve komšije i da između njihovih kuća nema ograde, te da se pit bul kritične večeri u nekoliko navrata kidao sa lanca i odlazi do dvorišta Nenada A..

– Nenad je to veče sa društvom bio u dvorištu, a sa njima su bila i deca. Pas od komšije se nekoliko puta taj dan kidao sa lanca i prelazio u njihovo dvorište. Nenad je nekoliko puta zvao komšiju Nedeljka i on bi svaki put dolazio i vraćao psa u svoje dvorište i ponovo bi ga zavezao lancem – pojasnio je ranije sagovornik Srpskainfo.

Kobni trenutak usledio je oko 21 čas. Tada su deca prijavila da se pas ponovo ušetao u njihovo dvorište, nakon čega je Nenad revoltiran otišao do psa, zgrabio ga za kanap i obesio o drvo.

Još ranije je potvrđeno da će protiv Nenada biti podnesena prijava zbog krivičnog dela mučenje i zlostavljanje životinje.

(Espreso / Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.