POLICAJAC IZ NEVESINJA IZMISLIO DA JE OTET? Jedan detalj odmah probudio SUMNJU!
M.G., Foto: PU TREBINJE / MUP

krivično delo

POLICAJAC IZ NEVESINJA IZMISLIO DA JE OTET? Jedan detalj odmah probudio SUMNJU!

Policiji je u startu njegova izjava bila sumnjava jer po položaju vozila koje je pronađeno i drugim dokazima ništa nije ukazivalo na nasilno odvođenje vozača

Objavljeno: 09:56h

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podneli Dopunu izveštaja o počinjenom krivičnom delu zbog postojanja osnovane sumnje da je M.G. počinio krivično delo – lažno prijavljivanje krivičnog dela.

M.G. se sumnjiči da je dana 30. 5. 2022. godine lažno prijavio razbojništvo, protivpravno lišenje slobode i krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako Novosti nezvanično saznaju, radi se o policajacu Milošu Grahovcu iz Nevesinja, za kojim se četiri dana tragalo, nakon čega je pronađen u mestu Divin. On je osumnjičen da je lažno prijavio da je opljačkan i otet, a nakon što je pronađen, Grahovac je ispričao istražiocima da su ga oteli i opljačkali maskirani i naoružani otmičari.

Policiji je u startu njegova izjava bila sumnjava jer po položaju vozila koje je pronađeno i drugim dokazima ništa nije ukazivalo na nasilno odvođenje vozača.

1 / 6 Foto: PU TREBINJE / MUP

Takođe, njegovo vezivanje bilo je čudno, s obzirom na to da su mu bile zavezane noge i samo jedna ruka. U trenutku pronalaženja bio je iscrpljen, ali ne do iznemoglosti i nije imamo nikavih povreda što je takođe izazvalo sumnju kod istražitelja.

Bonus video:

18:15

VEČERNJI DNEVNIK 14.06.2022

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.