KOBNOG DANA PILI ALKOHOL, PA SE POSVAĐALI? Detalji SVIREPOG ubistva srpske POVRATNICE u Visokom!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/BN TV

UBISTVO U VISOKOM

KOBNOG DANA PILI ALKOHOL, PA SE POSVAĐALI? Detalji SVIREPOG ubistva srpske POVRATNICE u Visokom!

Nada Radulović je sahranjena na pravoslavnom groblju Golo Brdo u Visokom

Objavljeno:

Poznanica Nade R. srpske povratnice koja je na brutalan način ubijena u Visokom kaže da za nju ima samo reči hvale.

- O njoj mogu da kažem samo sve najbolje - kaže za Novosti poznanica Nade Radulović (65), koju je, kako se sumnja, u selu Maurovići kod Visokog, nedaleko od Sarajeva, nožem nasmrt izbo njen komšija Muamer H. (47).

On je uhapšen, priznao je zločin i nalazi se u pritvoru.

Ubistvo srpske povratnice je otkriveno 7. juna kada su rođaci žrtve pronašli Nadino beživotno telo u kući. Po dolasku policije klupko zločina je brzo počelo da se odmotava i za ubistvo je osumnjičen Muamer H., kome su lisice na ruke stavljene dan kasnije. Mediji u BiH preneli su da su njih dvoje tod dana navodno konzumirali alkohol, da su se zatim posvađali, a da je Muamer potom uzeo nož i izbo Nadu.

Srbi povratnici u Visoko nisu želeli previše da govore o ubistvu, strahujući šta bi moglo da im se dogodi ukoliko previše zatalasaju priču. Posebno su ogorčeni što svirepo ubistvo nisu osudile institucije u Federaciji BiH, niti opštinska ili kantonalna vlast.

Poznanici ubijene Nade kažu da je Muamer bio njihov i Nadin komšija i da je često odlazio kod nje na kafu. Kažu da je živela mirno i da je bila u dobrim odnosima sa svima u komšiluku i da prosto nemaju reči kojima bi opisali nesreću.

Policija je u kući zatekla krvavo telo Nade, na kojem je bilo nekoliko ubodnih rana od noža.

- Tokom uviđaja pronađeni su tragovi koji su ukazivali na nasilnu smrt, uzrokovanu nanošenjem više ubodnih rana hladnim oružjem, odnosno nožem, u predelu grudnog koša i vrata. Takođe, pronađeni su određeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog dela, a koji će biti veštačeni - naveli su iz MUP Zeničko-dobojskog kantona.

Prema navodima iz Tužilaštva, Muameru se na teret stavlja krivično delo ubistvo, za koje je minimalna zaprećena kazna deset godina zatvora, piše Telegraf.

Nada Radulović je sahranjena na pravoslavnom groblju Golo Brdo u Visokom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.