OVO SU STRAVIČNI MEJLOVI KOJI SU STIGLI U ŠKOLE: Mrzimo ovaj j**ni svet bre
Ilustracija, Foto: Profimedia

dojava

OVO SU STRAVIČNI MEJLOVI KOJI SU STIGLI U ŠKOLE: Mrzimo ovaj j**ni svet bre

Iz MUP-a RS-a su saopštili kako su dobili mejlove da je u više škola širom RS-a postavljena bomba

Objavljeno:

Objavljen je tekst poruke koja je stigla na mejl adresu osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj. U poruci se preti dizanjem škola "u vazduh".

U tekstu poruke koja je stigla na mejl adrese škola u Republici Srpskoj stoji vrlo sablasni stihovi napisani na ćirilici, prenosi Klix.ba.

- Na teritoriji škole postavljen eksploziv Mrzimo ovaj je**ni svet Naša misija je da ubijamo Što pre ljudska rasa bude zbrisana sa lica zemlje to bolje ... neće ostati niko živ. Nije nam žao taloga zemaljskog, jadnog ljudskog roda. Dići ćemo školu u vazduh Hiljade mrtve srpske dece Krv će se proliti morem Mi smo među vama Svi ćete umreti - piše u mejlu.

Sadržaj poruke koje su primile škole u RS-u, sličan je sadržaju poruke koje su upućene školama u Kantonu Sarajevo prošle sedmice.

1 / 3 Foto: Twittter

Iz MUP-a RS-a su saopštili kako su dobili mejlove da je u više škola širom RS-a postavljena bomba.

Policijski službenici izvršili su protivdiverzioni pregled u jednom delu škola, a u školama gde nisu, one se obezbeđuju i neće biti otvorene.

Bonus video:

07:35

ONI SU BILI SRAMOTA Pilić ŽESTOKO kritikovao publiku na Rolan Garosu, pa se osvrnuo na Novaka: ŽAO MI JE ŠTO ĆU OVO REĆI...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.