STRAVIČAN SLUČAJ U KAKNJU: Očuh dete polio vrelom vodom? Dečak hitno primljen u bolnicu!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

UŽAS

STRAVIČAN SLUČAJ U KAKNJU: Očuh dete polio vrelom vodom? Dečak hitno primljen u bolnicu!

Sa ovim slučajem upoznata je i policija, a Avaz prenosi kako je očuh rekao da to nije učinio namerno nego da se dete uneredilo nakon čega je hteo da ga okupa, međutim voda je bila vruća

Objavljeno:

Stravičan slučaj dogodio se 13. marta u Kaknju kada je navodno očuh, pod još nerazašnjenim okolnostima, vrelom vodom polio dečaka po nogama i leđima.

Kako saznaje portal "Avaza", majka dečaka živela je sa A. A. u vanbračnoj zajednici, a kobne večeri došlo je do svađe nakon čega je ona otišla svekrvi u Zenicu, a dvoje dece ostavila u kući.

Očuh rekao da to nije namerno učinio

U večernjim satima tražila je asistenciju policije kako bi otišla po decu, što je i učinjeno. Po dolasku u Zenicu htela je da presvuče dvogodišnjeg dečaka, kada je uočila opekotine po leđima i nogama.

Sa ovim slučajem upoznata je i policija, a Avaz prenosi kako je očuh rekao da to nije učinio namerno nego da se dete uneredilo nakon čega je hteo da ga okupa, međutim voda je bila vruća.

Majka deteta navodno je rekla kako veruje A. A. da to nije učinio namerno, međutim, on je ispitan u svojstvu osumnjičenog za krivično delo zapuštanje ili zlostavljanje deteta.

Dečak smešten na Odeljenju dečije hirurgije

- Nakon što je policija u Zenici obaveštena od strane Službe hitne medicinske pomoći da je dovezeno dete sa opektinama, te nakon što su prikupljene informacije od majke, policija u Kaknju pronašla je lice, ispitala ga u svojstvu osumnjičenog na okolnosti kako je dete zadobilo opektine. Preduzete su i druge mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela, obavljeni razgovori sa drugim licima, a nakon kompletiranja dokaza i obaveštenja te dokumentovanja krivičnog dela, Tužilaštvu ZDK biće dostavljen izveštaj protiv A. A. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo zapostavljanje deteta ili maloletnika - kazala je Aldina Alić za "Avaz".

Dečak je zbog zadobijenih povreda smešten na Odeljenje dečije hirurgije, gde je i zadržan na daljem lečenju.

(Espreso / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.