OČUH PRESUDIO TEŠKO BOLESNOM DEČAKU (3)! Tukao dete do smrti
Policija, Foto: Profimedia

jezivo

OČUH PRESUDIO TEŠKO BOLESNOM DEČAKU (3)! Tukao dete do smrti

Obdukcija je pokazala da je dete preminulo od brojnih povreda glave i udaraca po telu, a potom je osumnjičenom određen pritvor

Objavljeno:

Policija u Ukrajini uhapsila je muškarca (29), zbog sumnje da je ubio teško bolesno dete.

On se tereti da je 24. januara, u svom domu gde je živeo sa partnerkom i troje dece, naterao trogodišnjeg dečaka, koji zbog bolesti nije mogao samostalno da se kreće, da ustane i hoda.

Mališana je oko 22 časa krenuo da vuče za ruke i da ga tera da hoda. Dete je u jednom trenutku počelo da plače, što je razbesnelo osumnjičenog i krenuo je krvnički da ga tuče. Dete je preminulo od zadobijenih povreda.

Narednog jutra osumnjičeni je telo dečaka spakovao u kesu i odneo ga na napušteni plac udaljen na oko 2 kilometra od kuće, gde je dete zakopao ispod gomile zemlje i snega.

Policija je otkrila čitav slučaj kada je baka dečaka prijavila nestanak unuka. Baka je u policiju došla 2. februara oko 14 časova i rekla da deteta nema.

Po dolasku u kuću gde je dečak živeo, policija je zatekla majku, njenog partnera i dvoje mališana, a majka je dala oprečne izjave o tome gde se nalazi treće dete.

Ubrzo nakon ispitivanja, policija je uhapsila njenog partnera zbog sumnje da je ubio dete. Navodno je očuh sam otkrio gde je telo zakopano, ali je tvrdio da je mališan preminuo od posledica bolesti.

Obdukcija je pokazala da je dete preminulo od brojnih povreda glave i udaraca po telu, a potom je osumnjičenom određen pritvor.

Inače, u porodici je nekad živelo petoro dece, ali je dvoje otišlo da živi sa bakom, koja je i prijavila nestanak trogodišnjeg mališana.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.