NEVIĐENA TRAGEDIJA! Dok se Danijel spremao da čuje PRESUDU za ubistvo sina, porodicu je zadesio novi UŽAS
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

STRAVIČNO

NEVIĐENA TRAGEDIJA! Dok se Danijel spremao da čuje PRESUDU za ubistvo sina, porodicu je zadesio novi UŽAS

I otac i sin usmrćeni su za svega 14 meseci

Objavljeno:

Danijel Tačela (57) ubijen je u sredu na pragu svoje kuće kada mu je hitac iz pištolja ispaljen u glavu i to u trenucima dok se spremao za odlazak na sud u argentinski grad Pergamino kako bi prisustvovao izricanju konačne presude za ubistvo sina.

Kako prenosi argentinski Klarin, njegov sin David Tačela (39), ubijen je 18. oktobra prošle godine nakon jedne svađe, a potom i tuče u obližnjem naselju Florida.

David se, prema navodima, tada potukao sa jednim od rođaka, koji je izvadio pištolj i usmrtio mladića na licu mesta.

U međuvremenu, maloletnom počiniocu je izrečena zatvorska kazna od šest i po godina, a prema navodima, Danijel Tačela koji se spremao za odlazak na sud, usmrćen je na vratima svoje kuće.

Policijski izvori naveli su za agneciju Telam da je 57-godišnjak ubijen metkom u glavu, a nedaleko od mesta zločina pronađen je i revolver i naknadno će biti utvrđeno da li je njime počinjen zločin.

Porodica i prijatelji, koji su na svojim plećima osetili još jednu tragediju ove porodice, potresnim rečima se opraštaju od Tačele.

– Počivaj u miru, dragi Danijele, tvoj sin te čeka. Obojica ste bili dobri ljudi, oboica ste sada zajedno. Neka se Bog pobrine za pravdu – kazao je jedan od prijtelja ubijenog.

Povodom ovog zločina, tužilac Pablo Santamarina izdao je nalog za hapšenje 31-godišnje žene sa kojom je, kako se sumnja, pokojni Danijel bio u ljubavnoj vezi.

U međuvremenu su se međutim, pojavile informacije da bi ubica mogao da bude i muškarac koji živi u provinciji Santa Fe, a koji je prema navodima El Tiempa, ranjen pobegao sa lica mesta.

Istražitelji veruju da je tragediji prethodila svađa i fizički obračun, a sve je kulminiralo fatalnim pucnjem iz vatrenog oružja.

Bonus video:

20:32

VEČERNJI DNEVNIK 23.12.2021.

(Espreso/Clarin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.