ZVEZDA RIJALITIJA ZAMALO ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Razlog će vas ŠOKIRATI, da li je OVO MOGUĆE?! (FOTO)
Šarlot Krosbi, Foto: Printscreen/Instagram/charlottegshore

ZVEZDA SE MALO "ZANELA"

ZVEZDA RIJALITIJA ZAMALO ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Razlog će vas ŠOKIRATI, da li je OVO MOGUĆE?! (FOTO)

Objasnio je: „Šarlot i mene su povukli na aerodromu jer je imala igračku za seks u svom ručnom prtljagu. Umalo je uhapšena i morali smo da molimo obezbeđenje aerodroma. Apsolutno sjajan početak

Objavljeno:

Šarlot Krosbi zamalo da bude uhapšena u Dubaiju nakon što je u njenom ručnom prtljagu pronađena seks igračka.

Zvezda Džorzi Šora (31) zaustavljena je na aerodromu i morala je da „moli“ obezbeđenju da joj je ne zovu policiju.

Evo i zašto! Protivzakonito je unositi seks igračke u Ujedinjene Arapske Emirate ili ih tamo dostavljati. Igračke će verovatno biti zaplenjene, a vlasnik bi mogao biti krivično gonjen. Šarlotin najbolji drug, Adam Frisbi, podelio je vest sa svojim pratiocima kada su konačno stigli do hotela.

Objasnio je: „Šarlot i mene su povukli na aerodromu jer je imala igračku za seks u svom ručnom prtljagu. Umalo je uhapšena i morali smo da molimo obezbeđenje aerodroma. Apsolutno sjajan početak.”

Šarlot je u prošlosti promovisala seks igračku i čak je objavila video na Jutjubu sa svoje pohvalama za igračku. Zvezda je nedavno napustila odmor na Maldivima - gde su zabranjene seks igračke.

Odletela je sa svojim novim dečkom Džejkom Ankersom, sa kojim sada živi. Počela je da izlazi sa osuđenim kriminalcem početkom prošlog meseca, ali sve joj je išlo kako treba i već je upoznala njegovu mamu.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.