ANU BIVŠI UBIO ISPRED SINA (3), PA SE OBESIO: Nakon svirepog zločina naložio sestri da ih sahrani u istoj GROBNICI
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

TRAGEDIJA

ANU BIVŠI UBIO ISPRED SINA (3), PA SE OBESIO: Nakon svirepog zločina naložio sestri da ih sahrani u istoj GROBNICI

Komšije ubijene Ukrajinke kažu da Anin bivši muž nije mogao da se pomiri sa tim što je počela da gradi život sa drugim čovekom

Objavljeno:

Ana Kovalčuk tragično je stradala u svom domu, nakon što je njen bivši suprug upao u kuću i zadavio je naočigled njihovog trogodišnjeg sina, a potom je sebi oduzeo život. Iako je prošlo je iše od mesec dana od ovog stravičnog slučaja porodičnog nasilja, građani Ukrajine su i dalje u šoku.

Komšije ubijene Ane pričaju da ju je bivši suprug Ruslan Gavrilenko (35) ubio jer nije mogao da podnese da ona gradi život sa drugim čovekom, nakon što je on izašao iz zatvora.

Meštani pričaju da je Anin i Ruslanov zajednički život od samog početka bio osuđen na propast. Kažu da on nigde nije radio, ali da potiče iz dobrostojeće porodice, koja je njemu i Ani kupila kuću u selu Žukovka.

U zatvoru je, tvrde, završio jer je "bio na svoju ruku". Iako je imao porodicu koja može finansijski da ga pomaže, dva puta je uhvaćen u krađi, zbog čega je i dva puta završio iza rešetaka.

U selu kažu da je iz zatvora pušten u maju, ali da je Ana do tada već podnela papire za razvod i otišla u drugo selo sa njihovo dvoje dece. Tamo je upoznala muškarca po imenu Sergej, sa kojim je počela da se zabavlja, a ubrzo su zajedno kupili kuću, sa namerom da imaju seosko gazdinstvo.

Komšije kažu da je Ani i Sergeju mnogo lepo krenulo, što Ruslan nije mogao da podnese, pišu lokalni mediji.

- On je nju pratio. Znao je da Sergej neće biti tog jutra kod kuće, već da ide na posao. Ana je stariju ćerkicu odvela u školu, mala ide u prvi razred. Mali Ilija je ostao kod kuće, ima samo tri godine. Kada se vratila Ruslan je upao u kuću. Ne želim ni da pričam o tome šta sam čuo da se unutra događa. Znam samo da je Anu zadavio kablom od telefona pred Ilijinim očima - priča komšinica Irina za Obozrevatel.

Ruslan je nakon svirepog zločina pozvao svoju sestru i rekao joj da je gotovo i da je ubio Anu, a potom joj naložio da ih sahrani u istoj grobnici. Rođaci su odmah odjurili u njegovu kuću u Žukovki i zatekli su njegovo telo. Obesio se u kuhinji.

Sergej se bori za starateljstvo

Anin novi partner Sergej sada pokušava da dobije starateljstvo nad decom. On je odlučan u tome da mališani neće završiti u nadležnosti Centra za socijalni rad, ili u sirotištu.

Anina majka je trenutno bez posla, tako da deca nikako ne bi mogla da završe kod nje, a Anin mlađi brat i dalje ide u školu.

- Anini roditelji su takođe razvedeni. Brat se i dalje školuje, a majka, odnosno baka mališana, nema primanja, pa samim tim nije ni podobna da se stara o deci - rekli su u Centru.

Nakon stravičnog ubistva mali Ilija je bio na psihološkoj proceni. Komšije kažu da su deca u načelu dobro, ali da neizmerno tuguju što su ostali bez majke.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.