LAGALA DA IMA VRTIĆ, PA U PODRUMU ZLOSTAVLJALA 26 DECE: Kada je jedan otac otkrio HOROR, dogodio se OBRT!
Karla Fejt, Foto: El Paso County Sheriff's Office

"zidovi veselih boja"

LAGALA DA IMA VRTIĆ, PA U PODRUMU ZLOSTAVLJALA 26 DECE: Kada je jedan otac otkrio HOROR, dogodio se OBRT!

Karla je osnovala dnevni boravak za decu do tri godine kojima su roditelji zauzeti poslom i u kratkom roku imala je oko sebe više od petnaestoro mališana oko kojih se brinula tokom dana

Objavljeno:

Karla Fejt iz američke države Kolorado dobila je šest godina zatvora zbog toga što je iza “zidova veselih boja” svog takozvanog vrtića krila i zlostavljala 26 dece.

Karla je osnovala dnevni boravak za decu do tri godine kojima su roditelji zauzeti poslom i u kratkom roku imala je oko sebe više od petnaestoro mališana oko kojih se brinula tokom dana.

Ono što roditelji nisu znali je da Karla iza improvizovanih pregradnih zidova nazovi vrtića ima mračnu sobu, ali i podrum u koje je vodila decu da ih zlostavlja.

Karla ih nije seksualno zlostavljala, već se jednostavno iživljavala na nesrećnoj deci. Nije im dozvoljavala da spavaju u periodu kada je vreme za to, uskraćivala im je obroke i nije ih presvlačila, već je to činila samo kada roditelji treba da dođu po njih.

Prevaru i zločin otkrio je jedan od očeva deteta koje mu je kući konstantno plakalo, delovalo je gladno i neispavano. Kada ga je pedijatar pitao kako dete provodi dan i brine li iko o njemu, otac je posumnjao da se nešto čudno dešava kod Karle.

Otac je pozvao policiju i oni su došli u vrtić, ali Karla je tvrdila da podruma nema, što se brzo proverilo i utvrđeno je da je laž.

Što je najgore u celoj priči, Karla je imala dvoje vaspitača, zapravo saučesnika koji su dobijali instrukcije da sa decom slede njen primer, odnosno da ih muče.

Jedna od njih, Valeri Freskez, priznala je na sudu da je bila saučesnik jer ju je Karla ucenjivala zbog imigracionih papira, prenosi KRDO-TV.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.