LANA DOJI SVOG VERENIKA DVA PUTA NEDELJNO, TO IH UZBUĐUJE: Otkrili kako je sve počelo
Lana, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/LANA_ONDEMAND

bizarno

LANA DOJI SVOG VERENIKA DVA PUTA NEDELJNO, TO IH UZBUĐUJE: Otkrili kako je sve počelo

Njen verenik Šon kaže da ga dojenje i opušta i uzbuđuje.

Objavljeno: 21:51h

Majka dvoje dece, Lana Majkls, počela je da doji svog verenikai kaže da im je to pomoglo da budu bliskiji nego ikada!

Bivša učiteljica, koja ima 11-godišnjeg sina i sedmogodišnju ćerku iz prethodne veze, kaže da svog verenika Šona doji dvaput nedeljno i da ih to veoma uzbuđuje.

Njih dvoje učestvovali su i u jednom dokumentarnom filmu o odraslima koji doje, i tom prilikom su rekli da je to sjajan način da se uzbude pre seksa, kao i da to stvara "pozitivnu energiju" između njih.

Lana i Šon inače su se upoznali 2019. godine preko jedne aplikacije, a Lana je svog dečka prvi put podojila pre 18 meseci i kaže da od tada ne mogu da prestanu.

"Dojila sam svoju decu koja su sada odrasla i zaista mi je nedostajao taj osećaj", rekla je Lana, dodajući da ne planira više dece, a kako su sin i ćerka već veliki za dojenje, "dopala mi se ideja da dojim Šona".

Inače, ideju da isprobaju dojenje su dobili kada su uživali u seksu sa još jednim parom.

"Imamo otvorenu vezu i oboje volimo da probamo različite stvari. Sisala sam bradavice jedne žene kada sam osetila ukus mleka. Tada mi je pala na pamet veza između dojenja i seksa i tako je sve počelo", kaže Lana.

Ona je istakla i da njih dvoje obožavaju da eksperimentišu u seksu, a istražujući na Internetu otkrila je da postoje suplementi koji mogu da podstaknu proizvodnju mleka.

"Tri dana nakon što sam počela da uzimam suplement, mleko je počelo da nadolazi i Šon je počeo da doji. Bilo je sjajno", tvrdi Lana, koja ističe i da seks imaju oko pet puta nedeljno, a doji ga u proseku dvaput nedeljno.

"Uživam u tome i volim da mi grudi budu punije i veće. Osećam se seksepilnije i ženstvenije kada imam mleka u grudima i nastaviću da ga dojim".

Njen verenik Šon kaže da ga dojenje i opušta i uzbuđuje.

"Kada me doji, žudim za fizičkom vezom. Između nas dolazi do razmene energije i to je lep uvod u seks", kaže on.

Njih dvoje kažu da dojenje za njih "nije velika stvar", već je to samo jedna od stvari koju rade, a pored toga imaju mnoštvo igračaka za odrasle, kostime koje koriste kada igraju određene uloge u krevetu i slično.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.