ZBOG BAKINOG RECEPTA ŽENA ZADOBILA JEZIVE OPEKOTINE: Završila sva SPRŽENA, horor FILM u REALNOM ŽIVOTU!
Charity Sutter, Foto: Printscreen/Instagram/suttercharity

užas

ZBOG BAKINOG RECEPTA ŽENA ZADOBILA JEZIVE OPEKOTINE: Završila sva SPRŽENA, horor FILM u REALNOM ŽIVOTU!

Nakon što je u kadi premazala njenu glavu i kosu njene sestre lako zapaljivom tvari, njena je majka otišla u prizemlje skuvati večeru

Objavljeno: 20:58h

Skoro svako dete ima vaške u jednom trenutku svog života, ali nakon što tradicionalni tretmani nisu bili učinkoviti za Charity Sutter (21) iz Flinta, njena je majka preduzela drastične mere - sa razornim posledicama, piše The Sun.

Kad je Charity imala četiri godine, majka joj je polila glavu benzinom u očajnom pokušaju da ubije parazite. "Moja je majka bila očajna. Nismo si mogli priuštiti da trošimo novac na skupe tretmane koji nisu delovali i nije znala što učiniti. Benzin je bio ideja moje bake", kazala je Charity.

"Rekla je mami da su u njeno vreme koristili kerozin kako bi istrebili vaške i da je to djelovalo puno bolje od svega što je pokušavala. Još mi nije jasno zašto ju je moja majka poslušala. To je bilo vrlo opasno", istaknula je nesretna devojka.

Nakon što je u kadi premazala njenu glavu i kosu njene sestre lako zapaljivom tvari, njena je majka otišla u prizemlje skuvati večeru.

Komšinica je pozvala hitnu pomoć

"Sećam se da je tako užasno mirisalo da mi je gotovo pozlilo. Sišle smo dole i ona je počela kuvati večeru na šporetu. Otišla sam pričati sa njom, ali ona je pušila cigaretu i pepeo mi je pao na kosu. Zapalila sam se poput upaljača. Sećam se da je mama vrištala, ali čudno, nakon toga se skoro ničega više ne sećam. Verujem da je to bilo toliko traumatično da sam to ubrzo zaboravila", ispričala je Charity.

Ona je rekla da joj je rečeno da ju je majka, za koju tvrdi da je alkoholičarka, umotala u ćebe i odnela napolje, a pri tome je dobila opekotine po prsima i rukama.

Komšinica, koja je vidjela dim i vatru, pozvala je hitnu pomoć, a njena je majka utrčala nazad u kuću kako bi njenu sestru izvela van. Devojčica je bila nepovređena, dok su se svi pitali hoće li njena sestra uopšte preživeti.

"Odveli su me u lokalnu bolnicu, ali opekotine su bile toliko teške da sam helikopterom prebačena u bolnicu Sveučilišta Michigan u Ann Arboru koja ima specijalizovanu jedinicu za opekotine. Opečena sam po celom licu, vratu, levoj ruci, delovima leve noge i leđima", ispričala je Charity.

Neizvesna borba za život

Ona je nekoliko meseci provela u induciranoj komi, a zadobila opekotine trećeg stepena koje su prekrile 60 posto njenog tela. Imala je sreću što je uopšte ostala živa. Na svom dugačkom putu ka oporavku prošla je brojne operacije i rehabilitaciju, a svojoj majci nije oprostila ni do dana današnjeg.

Dok je Charity ležala u bolnici boreći se za preživljavanje, lokalna služba za zaštitu dece zabranila je njenoj majci da bude sa njom. Charityn je tata na kraju dobio puno starateljstvo dok se ona oporavljala.

Ona još uvek ne viđa svoju majku i rekla je da je njihov odnos "komplikovan".

"Nikada joj ne mogu oprostiti ono što mi je učinila. Nikada se nije izvinila niti prihvatila odgovornost i to mi smeta. Još uvek ne mogu verovati da je mislila da je u redu staviti nam kerozin na kosu. Jako mi je drago što je moja sestra dobro", kazala je.

Charity želi pomoći ljudima koji prolaze slične traume kao i ona, pa se školuje medicinsku sestru specijalizovanu za opekotine, a trenutno je srećnoj ljubavnoj vezi.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.