DEVOJČICA SE UBILA NAKON SILOVANJA: Na njenom grobu zatekli su UŽAS koji je dodatno uznemirio porodicu!
Devojka, Foto: Youtube printscreen

ŠOKANTNO!

DEVOJČICA SE UBILA NAKON SILOVANJA: Na njenom grobu zatekli su UŽAS koji je dodatno uznemirio porodicu!

Porodični prijatelj zatekao gadosti na grobu Semine

Objavljeno:

Majka devojčice Semine Halivel, koja je 12. juna oduzela sebi život nakon što je silovana i maltretirana, otkrila je da joj je srce ponovo slomljeno nakon što su “bestidni, odvratni i podli ljudi” oskrnavili grob njene mrtve ćerke.

Njena majka Rejčel iz Mersisajda u julu se plašila da će nasilnici uništiti sahranu njene ćerke. To se tada nije desilo, ali dva meseca kasnije, na grobu Semine pronađen je pseći izmet i kamenje, prenosi Metro.

– Grob je bio prekriven ciglama i kamenjen, a pored se nalazio i pseći izmet. Jasno je da je to učinjeno namerno. Bestidni, odvratni i podli ljudi su to uradili, ne znam kako drugačije da opišem nekog ko na taj način može da oskrnavi grob 12-godišnje devojčice – navela je Rejčel.

Nered na grobu zatekao je jedan od porodičnih prijatelja, koji ga je potom sa ostalima očistio.

Policija Mersisajda potvrdila je da policajci istražuju ko je ovo učinio.

– Ovo je počivalište voljenog člana nečije porodice i mogu samo da zamislim koliko je ovo proodicu uznemirilo. Iako nije pričinjena trajna šteta, ovo bi moglo da zada novu duševnu bol porodici preminule devojčice. Apelujem na sve koji su u poslednjih nekoliko dana posećivali groblje i primetili sumnjive osobe na tom mestu, da jave policiji – naveo je inspektor Grem Fišer.

Podsetimo, Seminina majka istakla je da je devojčica pretrpela traume od posledica silovanja 25. februara u Sautportu, a nakon što su joj nasilno oduzeli nevinost, svakodnevno su je maltretirali i ponižavali na društvenim mrežama.

Nakon što nije mogla više da izdrži, digla je ruku na sebe.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.