UBIJENA INFLUESNERKA MISS MERCEDES! Oduzet joj život u 33. godini, pored nje pronađeno još JEDNO TELO!
Foto: Printcsreen

užas!

UBIJENA INFLUESNERKA MISS MERCEDES! Oduzet joj život u 33. godini, pored nje pronađeno još JEDNO TELO!

Ubistvo davljenjem i sa mnogobrojnim povredama!

Objavljeno: 07:59h

Influenserka Miss Mercedes Morr ubijena je u, kako policija veruje, ubistvu-samoubistvu. 33-godišnja manekenka društvenih mreža, rođena Jenae Gagnier, pronađena je mrtva u svojoj kući u Richmondu u Teksasu u nedelju, 29. avgusta, potvrdila je policija Richmonda. Policajci su prvotno odgovorili na proveru dobrobiti u stambenom kompleksu u kojem je Morr živela i po dolasku otkrili dva tela u njenoj kući. Druglo je bilo od 34-godišnjeg Kevina Alexandera Accorta, kojeg je policija identifikovala kao navodnog osumnjičenog.

Morrov uzrok smrti bilo je uboistvo davljenjem i traumatskim potresom mozga, potvrdio je za E! Lekar okruga Fort Bend. Accortovu smrt proglasilo je samoubistvom višestrukom oštrom traumom, prema lekaru. Prema vlastima, ne veruje se da je postojala veza između Morra i Accorta, a istraga je u toku kako bi se utvrdio motiv. Od vesti o njenoj smrti, mnogi od 2,6 milijuna sledbenika Morra s nevericom su otišli na njene postove na Instagramu.

"Prestanite se igrati, upravo smo razgovarali u četvrtak", komentarisao je Bow Wow svoju najnoviju sliku. "Nemoj mi tako raditi! Naaa."

DJ Mr Rogers je napisao: "Uvek draga. Gradu ćeš zaista nedostajati!"

Reperica Brittany Bangaz komentarisala je: "Molim te, reci mi da ovo nije stvarno." "Mercedez, žao mi je", nastavio je muzičar. "Ovo uopšte nisi zaslužila. Imala si ceo život ispred sebe. Sećam se svih naših vremena koje smo imali i uvek si bila najslađa žena na svetu. Bog te blagoslovio i tvoju porodicu. Žao mi je, Mercedez počivaj u raju."

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.