LEPOTICA (22) PRONAĐENA MRTVA: Prizor koji su videli pored njenog tela još veća MISTERIJA, HOROR!
Medi Dardent-Holembi, Foto: Northamptonshire Police / SWNS

ISTRAGA U TOKU

LEPOTICA (22) PRONAĐENA MRTVA: Prizor koji su videli pored njenog tela još veća MISTERIJA, HOROR!

Niko ne zna šta je uzrok smrti

Objavljeno:

Medi Dardent-Holembi (22) pronađena je mrtva u jednoj kući u Nortemptonširu, a imajući u vidu sumnjivu i nesvakidašnju smrt, policija sprovodi posebnu istragu o ovom slučaju u kojoj sve sumnje ukazuju na ubistvo.

Na stvar bude još više misteriozna, pored nje je pronađeno i telo muškarca, koje još nije zvanično identifikovano, a policija će navesti identitet žrtve tek nakon svih obavljenih procedura u identifikaciji.

Prema izveštaju policije, organi reda pozvani su nakon izveštaja o zabrinutosti za dobrobit Medi.

Viši istražni službenik, detektivska inspektorka Nikol Mejn izjavila je saučešće porodici i priajteljima preminule devojke, kazavši da će policija dati sve od sebe kako bi se otkrio tačan uzrok smrti mladih osoba.

– Ovaj slučaj je izuzetno tragičan i naš tim je poslednjih 48 sati radio na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do smrti ove dve osobe. Medi je bila mlada žena sa svetlom budućnošću – navela je Mejn, prenosi Dejli star.

Porodica mlade devojke skrhana je nakon saznanja o njenoj smrti.

– Šok i bol koju osećamo su neopisivi. Bila je lepa i iznutra i spolja, volela je da se druži sa prijateljima i porodicom. Medi je bila ljubazna, brižna, promišljena. Talentovana je bila za ples, a njena kreativnost je došla do izražaja i u školi i karijeri u marketingu. Naše misli su sa svima koji su je voleli kao mi – navodi se u saopštenju koje je izdala njena porodica.

Istraga o smrti dve mlade osobe se nastavlja, a policija apeluje na svkog ko ima relevantne informacije o ovom slučaju da se jave u najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.