BAKA GA PUSTILA DA ODE DO PARKA DA SE PROŠETA I POIGRA: Ono što se dogodilo će je ZAUVEK PROGANJATI (VIDEO)
Brajan Efren Kortez, Foto: Policia Playas de Rosarito

KOBNA GREŠKA!

BAKA GA PUSTILA DA ODE DO PARKA DA SE PROŠETA I POIGRA: Ono što se dogodilo će je ZAUVEK PROGANJATI (VIDEO)

Iz policije kažu da se intentivno traga za počiniocima ovog neverovatnog zločina

Objavljeno:

Trinaestogodišnji Brajan Efren Kortez iz meksičkog Rozarita, tragično je izgubio život kada su ga vršnjaci brutalno pretukli.

Kako prenosi El Imparcial, dečak je u nedelju oko 20 časova zamolio baku da izađe malo do parka do prošeta i da se poigra sa drugarima iz kraja.

Pošto je njegova majka bila na poslu, naka se brinula tog dana o njemu i dozvolila mu da izađe na pola sata, ne sluteći da u tim momentima svog unuka poslednji put gleda živog.

Dečak je izašao i nije ga bilo nekoliko sati, a porodica je alarmirala policiju i objavila na društvenim mrežama da je Brajan nestao.

Njegovo beživotno telo pronađeno je dva dana kasnije pokraj obližnjeg potoka. Na telu je imao vidljive tragove nasilja, a lice mu je bilo potuno unakaženo.

Njegova tetka Manuela, koja je i sama učestvovala u potrazi, ne može da veruje da se tako nešto dogodilo njenom sestriću.

– Brajan je bio lepo vaspitan, dete za primer. Kome je on to mogao da smeta, kako je moguće da takvog dečaka tako brutalno pretuku do smrti – jadala se ona u izjavi za lokalne medije.

Brajanova baka Glorija Domingez Rodrigez, koja ga je te večeri pustila da prošeta, zahteva od policije i nadležnih organa da što pre procesuiraju počinioce.

– Učinili su mu nešto vrlo užasno, ovo je grozan zločin. Niko to ne zaslužuje, a naročito ne moj mali dečak, kao ni njegova majka koja je skrhana i verovatno je i ona umrla zajedno sa svojim detetom, Ne prestajemo da plačemo, ni da uzimamo lekove za smirenje. Moja ćerka ne može da izbaci iz glave slike svog sina unakaženog lica – kazala je Glorija.

Iz policije kažu da se intentivno traga za počiniocima ovog neverovatnog zločina.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.