NAPAD NA STUDENTA U LONDONU PRENOŠEN UŽIVO: Snimak ledajte na svoju odgovornost (VIDEO)
Napadač je viđen kako očajnički nasrće na bicikl pre nego što se udalji, Foto: Printscreen

jezivo!

NAPAD NA STUDENTA U LONDONU PRENOŠEN UŽIVO: Snimak ledajte na svoju odgovornost (VIDEO)

Šervin, poznat samo pod svojim imenom, prenosio je uživo šetnju centralnim Londonom 10. aprila kada je čuo poziv za pomoć

Objavljeno:

Singapurski student napadnut je u centru Londona dok je vozio bicikl.

Rejmond Hing (21) dobio je posekotine na licu nakon što je srušen na zemlju dok je vozio bicikl oko 1 sat ujutro.

Njegovu muku zabeležio je britanski Jutjuber Šervin, koji je pomogao da se odbrani od svog napadača.

Šervin, poznat samo pod svojim imenom, prenosio je uživo šetnju centralnim Londonom 10. aprila kada je čuo poziv za pomoć.

Na video snimku, koji je od tada pregledan 155.000 puta, može se videti kako žuri u pomoć studentu koji je leži na zemlji i krvari iz posekotine na licu.

Napadač je viđen kako očajnički nasrće na bicikl pre nego što se udalji, jer se okupilo previše prolaznika. Hing više puta viče u pomoć i govori „zovite policiju“.

Pre više od nedelju dana od napada, rekao je: "Oporavio sam se i osećam se bolje - još uvek živ." Hing nije kontaktirao Visoku komisiju Singapura u Londonu, jer se brzo oporavio i nije mu bila potrebna pomoć.

Nakon što je pozvao hitne službe, Hing je viđen na video snimku kako traži pomoć i opisuje napadača kako je visok oko 1,7 metara i nosi plavu jaknu. „To je pokušaj ubistva, on je naoružan i opasan“, rekao je.

Metropolitenska policija saopštila je da je pozvana u 12.49 ujutru "zbog izveštaja o pokušaju pljačke u ulici Vitkomb", prema izveštaju Insajdera.

U februaru prošle godine singapurskog studenta Jonathana Mok-a (23) grupa tinejdžera u Londonu napala je gtupa mladića. Britanski sud je kasnije osudio 16-godišnjeg dečaka na 18-mesečni tretman rehabilitacije mladih.

Bonus video:

02:55

Joksimović o tome šta Vučića očekuje u Briselu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.