DRAMA U AMERICI: Ubio koleginicu, pa se tri meseca pretvarao preko telefona da je ona, samo jedna reč ga je odala!
Ubio koleginicu, Foto: Printscreen

jezivo

DRAMA U AMERICI: Ubio koleginicu, pa se tri meseca pretvarao preko telefona da je ona, samo jedna reč ga je odala!

Rodartea su pronašli čuvari zatvora onesvešćenog

Objavljeno:

Amerikanac Li Rodarte Junior (35) iz predgrađa Džeksonvila na Floridi pokušao je prošle nedelje da se ubije u zatvoru na jugu SAD.

Rodartea su pronašli čuvari zatvora onesvešćenog i samo zahvaljujući brzom pozivu cimera Lijev život je spasen. Kažu iz zatvora da otkako je prošle godine ušao u njega nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ubio Savanu Gold (25), devojku u koju je bio smrtno zaljubljen, piše Action News Jax.

Li Rodarte, koji je dobio 40 godina zatvora za ubistvo, 2017. godine je pokušao da uđe u vezu sa Savanom, koleginicom s posla koja nije gajila ista osećanja prema njemu iako je jednom prihvatila flert.

Što je on bi uporniji prema njoj, tako je njeno strpljenje popuštalo, pa je u nekoliko navrata bila gruba prema Liju. Prekipelo mu je onog momenta kad ju je jednom posle posla video kako ulazi u automobil sa nepoznatim muškarcem.

Smislio je kako da je likvidira – navukao ju je da uđe u njegov auto, kako bi je jednom posle radnog vremena tobože odvezao do obližnje prodavnice. Umesto u prodavnicu s njom je produžio do proplanka gde ju je hladnokrvno ubio.

Li je uzeo Savanine stvari, poput torbe i mobilnog telefona, dok je telo ostavio u svom gepeku. Kako je ona sama živela, odnosno njena porodica bila je u drugoj američkoj državi, znao je da je niko neće odmah proveravati. Znao je i da je Savana u slabijem kontaktu sa roditeljima, pa je rešio da se pretvara da je ona.

Devojka
foto: Instagram

Prilikom prvog poziva, odbila ga je pišući da je u gužvi. Potom se javila porukom napisavši im da joj je dosta posla koji obavlja te da će dati otkaz i malo predahnuti od svega. Zamolio je, u Savanino ime naravno, da ga niko ne uznemirava u narednom periodu.

Tada je rešio da se otarasi Savaninog tela, pa ga je spalio na napuštenom auto-otpadu. Potom je posle nekog vremena napisao u njeno ime da je upoznala nekog i da je sada srećna s tom osobom. Tu je Li Rodarte napravio veliku, kardinalnu grešku!

Savanin brat pogledao je tu poruku i rekao roditeljima da to nije ona napisala, jer se ona tako ne izražava i postoji greška u pisanju.

“Pisalo je ‘hej, svi vi, odoh sa dečkom, ne mogu više s ovim sr….m da nastavim, hoću da prebrzo pobegnem od svega’. Ona nikad ne koristi taj nepostojeći izraz ‘prebrzo pobegnem’ a i nikad ne psuje u porukama. Znao sam da nešto nije u redu”, rekao je Savanin brat za Florida Times-Union tri meseca posle njenog nestanka.

Videvši putem medija da se “stegao obruč” i da je pitanje dana kada će policija da ga uhvati i pronađe njeno telo, Rodarte se sam prijavio i priznao ubistvo kako bi izbegao doživotnu robiju.

Očito i dalje zaljubljen u nju, a i zbog moguće griže savesti, Rodarte je, kako je spomenuto na početku priče, pokušao da sebi oduzme život i trenutno je pod nadzorom lekara u specijalnoj ustanovi.

Bonus video:

00:15

UBISTVO SKOLETOVOG SINA: Porodica postavila spomen-ploču na mestu zločina (KURIR TV)

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.