JEZIVO! OČUH I MAJKA OSUĐENI NA 61 GODINU ZATVORA: Ana (3) BRUTALNO pretučena, razlog je BIZRARAN!
Zatvor, Foto: Zorana Jevtić

i ovo je mala kazna

JEZIVO! OČUH I MAJKA OSUĐENI NA 61 GODINU ZATVORA: Ana (3) BRUTALNO pretučena, razlog je BIZRARAN!

Zločin se dogodio 2018. godine, kada je Anu Liviju Lopes da Silvu pretukao očuh Kristofer jer je mokrila u krevetu

Objavljeno: 16:52h

Majka trogodišnje devojčice osuđena je na 29 godina robije pošto nije na vreme pružila pomoć ćerkici koju je očuh pretukao zato što je mokrila u krevetu, javljaju svetski mediji.

Kristofer Entoni Tavares Koeljo (27) i Leticija Lopes Fonseka (19) osuđeni su ukupno na 61 godinu zatvora zbog ubistva deteta u brazilskoj opštini Pokos de Kaldas, prenosi "News.com.au". Kako navode lokalni mediji, zločin se dogodio 2018. godine, kada je Anu Liviju Lopes da Silvu pretukao očuh Kristofer jer je mokrila u krevetu.

Prema pisanju tamošnjih medija, devojčica je tako brutalno pretučena, da je imala napad. List "Contilnet noticias" tvrdi da je dan posle batinanja mala Ana provela sve vreme sa majkom, koja joj nije pružila nikakvu pomoć iako se ona žalila na bol.

Trogodišnja devojčica odvedena je u bolnicu tek kasnije pošto su njena tetka i baka otkrile da se onesvestila i da je imala probleme sa disanjem. Takođe, imala je modrice i natekla je. Baka i tetka odvele su devojčicu u bolnicu koja je samo 100 metara udaljena od kuće. Zbog ozbiljnosti povreda, devojčica je prevezena u ustanovu "Santa Casa de Poços de Caldas" gde je preminula.

- Stigla je u veoma ozbiljnom stanju, imala je krvarenje u mozgu i slomljena rebra. Majka je provela ceo dan gledajući kako njena ćerka pati - kazao je tužilac tokom suđenja.

Sud je osudio Koelja na 32 godine, jedan mesec i 20 dana robije zbog ubistva, dok je majka Leticija osuđena na 29 godina, dva meseca i 23 dana zatvorske kazne, jer nije pomogla devojčici pošto je pretučena.

Javni branilac majke kazao je da se njegova klijentkinja "kaje zbog smrti ćerke" i dodaje da smatra da nijedna zatvorska kazna nije veća od griže savesti koju oseća.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.