UŽASAN ZLOČIN POTRESAO AMERIKU: Ubijena majka petoro dece, a ubica sam sebi presudio!
Ubijena majka petoro dece, Foto: Facebook

užasan prizor

UŽASAN ZLOČIN POTRESAO AMERIKU: Ubijena majka petoro dece, a ubica sam sebi presudio!

Kristen, koja je bila medicinska sestra

Objavljeno:

Strašan zločin potresao je Ameriku. Kristen Slek (45), medicinska sestra iz Šerca u saveznoj državi Teksas ubijena je na travnjaku ispred svoje kuće.

Da tragedija bude još gora, Kristen je ubio njen dečko, 46-godišnji Tod Danhof, koji je potom presudio sebi, javlja KSAT.

Kristen, koja je bila medicinska sestra, iza sebe ostavila je petoro neutešne dece.

- Bila je dobra osoba, veoma brižna - rekla je njena sestra Suzan Dolgener i otkrila da je strašne vesti doneo detektiv.

- Počela sam da vrištim i pobegla u svoju sobu. Mislim da niko nije spreman da čuje reči "Ubistvo i samoubistvo", ne zvuči kao da je stvarno - rekla je očajna žena.

Kristijan Gonzales, najstariji sin ubijene Kristen rekao je da je njegova majka bila veoma empatetična osoba i da je ovo strašna tragedija.

- Užasno je jer je oduzeo majku od dece, osećam se odvratno, ne mogu ni da zamislim kako se moja mlađa braća i sestre osećaju.

Članovi porodice rekli su da par nije bio dugo u vezi, ali da ništa nije naslućivalo na to da se dešava bilo kakvo nasilje.

- Poslednji put kada smo se čuli, zvučala je veoma srećno, želela je da me upozna sa svojim dečkom - naveo je Kristijan.

- Misliš da će ljudi koje voliš uvek biti tu, ni ne slutiš da nešto ovako može da se desi - rekao je on i dodao da je važno da cenimo svaki trenutak sa voljenima jer nikada ne znamo da li će ih i kada neko oduzeti od nas.

Dodao je da razume i osećanja porodice ubice, jer i oni moraju da žive sa time šta je uradio.

Bonus video:

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.