HOROR U SLOVENIJI: Pronađena LOBANJA DETETA (12) sa rupom na vrhu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

HOROR U SLOVENIJI: Pronađena LOBANJA DETETA (12) sa rupom na vrhu!

Radove su izvodili u subotu. Ali kad su cigle počele padati, desio se šok! Ugledali su lobanju

Objavljeno:

U slovenskom Novom Mestu, u staroj peći za hleb, u ulici blizu Policijske uprave, pronađena je dečja lobanja.

Prema prvim informacijama radi se o lobanji 12-godišnjeg deteta, pišu Slovenske vesti. Kako očevidac tvrdi, lobanja je bila stara, nije bila prljava ili teško izgorela, a primetio je i rupu na vrhu za koju se misli da je možda prostrelna rana.

Porodica iz Novog Mesta kupila je stan u Klemenčičevoj ulici. Prvi vlasnik stana bio je radnik, on ga je ostavio svome sinu, a potom ga je kupila starija gospođa u čijem je vlasništvu bio 10 godina. Umrla je u staračkom domu i stan je kupio mladi par. Kako je u njemu bila stara peć, odlučili su je ukloniti. Ulica ima uređeno grejanje na plin, pa je peć bila nepotreban.

Radove su izvodili u subotu. Ali kad su cigle počele padati, desio se šok! Ugledali su lobanju. Dok su meštani odmah pozvali policiju.

Ubrzo je stiglo odeljenje za kriminal koji su u stanu proveli nekoliko sati radi ispitivanja i odneli lobanju na istraživanje.

- Ovdje živim 41 godinu i svih ovih godina nije se dogodilo ništa neobično, barem koliko ja znam. Niti jedno dete nije nestalo, niti jedan zločin se nije dogodio, barem mi za njega ne znamo, a dosta je čudno odakle lobanja - izjavio je Robert Zidar, komšija iz istog bloka.

Bonus video:

(Espreso/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.