OVO JE DOKTOR KOJI JE DOVODIO PACIJENTKINJE KUĆI, PA IH DROGIRAO I ZLOSTAVLJAO: Isplivali gnusni detalji
Užas, Foto: ABC11.com printscreen

neverica

OVO JE DOKTOR KOJI JE DOVODIO PACIJENTKINJE KUĆI, PA IH DROGIRAO I ZLOSTAVLJAO: Isplivali gnusni detalji

Skandalozno ponašanje uglednog zdravstvenog radnika

Objavljeno:

Doktor Oskar Alberto Kornelio-Flores (47) iz Durema (američka država Severna Karolina) uhapšen je kada je tokom jeseni utvrđeno da je drogirao pacijentkinje sipajući im omamljivač u piće zarad seksualnog zlostavljanja.

Doktor Oskar je radio u zdravstvenoj ustanovi Avance Care i koristio je preglede na poslu sa pacijentkinjama da s njima tamo načini prvi korak u upoznavanju, prenosi ABC11. com.

Ovom svojevrsnom predatoru cilj su bile žene kod kojih bi se pojavljivala sumnja da imaju benigne tumore.

Kada bi se posle nekoliko pregleda zbližio sa pacijentkinjama, zvao bi ih kući na tobože hitne konsultacije i analize rezultata koji bi po pravilu bili dobri. Pacijentkinje bi kod njega u kući bile u lepom raspoloženju zbog rasterećenosti oko briga za zdravlje.

Doktor Kornelio-Flores bi nakon saopštavanja dobrih rezultata u lečenju grlio žene a onda bi im u piće sipao nokaut-kapi kako bi ih posle seksualno napastvovao.

Nijednu od žena nije silovao penetracijom, ali ih je skidao i dodirivao po telu dok su spavale. Cele “seanse” je fotografisao, a kada bi se probudile, bile bi zakopčane kao da se ništa nije događalo.

“Rekao mi je da sam se samo onesvestila od količine pića, a znala sam da sam popila samo nekoliko gutljaja vina. Bilo mi je sumnjivo sve. Čak mi je i brushalter bio pomeren. Na kraju sam ga prijavila”, rekla je jedna od žrtava u septembru 2020. godine.

Doktor je uhapšen i suspendovan na poslu. Trenutno čeka na suđenje.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.