SVAKE NOĆI SE BUDI I VRIŠTI JER MU JE NEKA ŽENA U SOBI! Sablasne scene u jednoj porodici neće vam dati mira!
Ali jedna porodica ne može da fukcioniše ako se noćni strahovi njihovog malog deteta zasnivaju na lošim snovima, Foto: Printscreen You Tube

JEZIVO

SVAKE NOĆI SE BUDI I VRIŠTI JER MU JE NEKA ŽENA U SOBI! Sablasne scene u jednoj porodici neće vam dati mira!

Jedan dečak iz Britanije tvrdi da svake večeri viđa nepoznatu damu u svojoj sobi - a ona postavlja prilično bizaran zahtev

Objavljeno:

Dečak se plaši da ode na spavanje jer tvrdi da je "sablasna" dama posećivala njegovu sobu svake večeri tokom nedelju dana.

Ali jedna porodica ne može da fukcioniše ako se noćni strahovi njihovog malog deteta zasnivaju na lošim snovima.

Jedan dečak iz Britanije tvrdi da svake večeri viđa nepoznatu damu u svojoj sobi - a ona postavlja prilično bizaran zahtev.

Dečakova baka je jako zabrinuta zbog priče o sablasnoj figuri da je čak pisala stručnjacima koji bi joj dali savet kako bi odlučila šta dalje da radi.

U pismu upućenom sajtu slate.com napisala je: "Mog unuka svake noći posećuje sablasna dama".

Neimenovana žena je objasnila sve i moramo priznati da cela stvar zvuči kao nešto iz zastrašujućeg filma.

Napisala je - Moj dvoipogodišnji unuk imao je poslednjih nedelju i po dana ponavljajuću noćnu moru. Probudi se vrlo uznemiren i govori da je dama u njegovoj sobi.

- Na pitanje da li razgovara sa njim i zašto misli da je ona tamo on kaže da ona mora da uzme nešto iz njegove sobe i da želi da stavi nešto na njegove noge.

- On se plaši da ode na spavanje. Moja ćerka pokušava da ga smiri. On ima i mlađu sestru, staru 4 nedelje, znam da ove životne promene mogu kod dece poruzrokovati noćne more i razumem da je deci bujna mašta u ovim godinama. Međutim, ovo se čini tako speifično i nekako jezivo.

Dobila je savet da koristi sve "uobičajen" lekove" protiv noćnih mora, poput spavanja sa noćnim svetlom i upotrebe "čudnog damskog spreja koji svaku čudnu damu čini bezazlenom"

Ako sve ovo ne uspe preporučuju unajmljivanje dadilje "kako bismo svi mogli videti duha".

U šali dodaju - To nije duh, verovatnije je da će demon dobiti oblik stare dame.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.