KOZMETIČARKA (33) IZBODENA NA SMRT PRED ĆERKOM (13)! Ljubomorna zver nije htela da stane dok je nije iskasapila!
Kozmetičarka Melisa Belšou (32) umrla je od "fatalnih" povreda koje je juče popodne pretrpela u napadu bolesnika ispred svog doma, Foto: Printscreen

užasan zločin

KOZMETIČARKA (33) IZBODENA NA SMRT PRED ĆERKOM (13)! Ljubomorna zver nije htela da stane dok je nije iskasapila!

Bila je prelepo dete i najvažnija osoba u mom životu

Objavljeno: 09:21h

Devastirana mama odala je počast svojoj "divnoj" kćerki koju je "čudovište" pred njenom ćerkom izbolo na smrt.

Kozmetičarka Melisa Belšou (32) umrla je od "fatalnih" povreda koje je juče popodne pretrpela u napadu bolesnika ispred svog doma u Viganu, Mančester. Njena 13-godišnja ćerka bila je svedoka da je mama ubadana nožem, dok su dva hrabra muškarca pokušala da spreče napad, usled čega je jedan od njih, komšija u četrdesetim, zadobio povrede.

Zabrinute komšije koje su bili svedoci napada kažu da je muškarac upao u Melisin dom sa štapom za golf pre nego što se napad nastavio na ulici, prenosi The Sun.

Žrtvina majka je rekla novinarima: „Bila je prelepo dete i najvažnija osoba u mom životu. Sad ju je neko čudovište oduzelo od mene. Moja dva sina - Li i Nejtan su uznemireni. Da nije bilo njih, ne bih sada bila ovde, bila bih s Melisom. Nadam se da ćemo sada dobiti malo pravde."

Gospođa Džin Mulvani dodala je da je Melissa bila "tako pametna" i planirala je da otvori vlastiti salon lepote The Lash Room. Komšija koji je pokušao da se izbori s Melisinim ubicom u stabilnom je stanju u bolnici. Drugi komšija koji je intervenisao i pomogao da Melisana ćerka izađe iz kuće takođe je povređen u napadu.

foto: Printscreen

Melissa je umrla na licu mestu od zadobijenih rana. 36-godišnji muškarac uhapšen je pod sumnjom za ubistvo i pokušaj ubistva. Na današnjoj konferenciji za novinare načelnik Kris Bridž, iz policije Veliki Mančester, pohvalio je muškarce zbog njihove "ekstremne hrabrosti i hrabrosti". Rekao je: "Ovo je bila izuzetno mučna scena i njihove akcije su bile neverovatno hrabre. Da nije bilo njihove intervencije, možda bismo imali više žrtava. Kćerka bi takođe mogla biti ozbiljno povređena. Često upotrebljavamo reč „heroj “, ali mislim da bi me javnost podržala rekavši da njihovi postupci nisu ništa drugo do herojskih. Jedan od muškaraca - onaj u 40-im - izboden je nekoliko puta i trenutno se nalazi u bolnici. Srećom, veruje se da je njegovo stanje sada stabilno i svi mu želimo što brži oporavak."

Detektivi pozivaju sve koji su bili svedoci ubistva da se jave jer mogu imati ključne informacije. Načelnik je dodao: „U ovoj fazi istrage se veruje da su žena i prestupnik poznavali jedno drugo i želeo bih da uverim zajednicu da se ne veruje da postoji neka veća pretnja po ostale. I dalje će biti prisutno veće prisustvo policije u ovom području i molio bih bilo koga ko ima bilo kakvih nedoumica ili pitanja da razgovaraju sa službenicima jer su oni tu da pruže podršku i pomoć u vezi s bilo kakvim problemima koji ljudi imaju".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.