BILO GA JE SRAMOTA DA ODE U BOLNICU: Zvao hitnu pomoć i URLAO, kad su došli da mu pomognu lekari se SMEJALI
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATAN SLUČAJ

BILO GA JE SRAMOTA DA ODE U BOLNICU: Zvao hitnu pomoć i URLAO, kad su došli da mu pomognu lekari se SMEJALI

Radnici hitne su mu odmah krenuli zaustavljati krvarenje, a mladić je odbio da ide u bolnicu zbog srama

Objavljeno:

Britanski turista skoro je završio u bolnici nakon što mu se otrgnuo deo penisa tokom žestokog seksa s tajlandskom prostitutkom.

Neimenovani 30-godišnjak nazvao je lokalnu hitnu službu u subotu uveče urlajući od bolova. Molio ih je da dođu što pre, piše Daily Mail.

Lekari i policija pohitali su do njega u hotel, koji se nalazi u 'crvenoj četvrti' Pataje, uvereni da je mladić napadnut, a možda i ubijen.

Kad su stigli, dočekao ih je muškarac u boksericama koji se grčevito držao oko penisa, a uz njega je u sobi bila prostitutka. Beli čaršavi na krevetu bile su prekrivene krvlju.

Uspaničeni turista objasnio im je da mu se tokom žestokog seksa koža na glaviću penisa otrgnula. Radnici hitne su mu odmah krenuli zaustavljati krvarenje, a mladić je odbio da ide u bolnicu zbog srama.

Očevici kažu da je urlao toliko glasno da su svi uvereni da se radi o kriminalnom delu.

- Kad sam ušao u sobu bio sam uveren da ga je žena izbola. Bilo je veliko olakšanje kad sam shvatio šta se desilo. Bio je u teškim bolovima, ali priznajem da je nama ostalima sve to bilo smešno - ispričao je Kun Tumrin iz Hitne pomoći.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.