IMAO SAM STRAŠAN BOL U GRUDIMA, LEVOJ RUCI I GLAVOBOLJE: Onda sam našao OVO i problemi su nestali!
Bol u grudima, Foto: Profimedia

biljne kapi

IMAO SAM STRAŠAN BOL U GRUDIMA, LEVOJ RUCI I GLAVOBOLJE: Onda sam našao OVO i problemi su nestali!

Našao sam sajt Hangar.rs i odmah poručio Antistres + Cirkul + Corvit BIO – TEO komplet Steve Marića, jer sam osetio da je to – to!

Objavljeno: 16:24h
  • 4

- Svi su se čudili zašto verujem biljkama, odgovarali su me od upuštanja u lečenje biljem, govorili mi da je stanje ozbiljno i da se ne igram, a onda su se svi iznenadili kada su videli da pešačim više od deset kilometara i vozim – kaže Aleksandar (54), direktor jedne marketinške kuće iz Beograda.

Nekoliko životnih i poslovnih stresova nanizali su se jedni za drugim, i „podarili“ su Aleksandru jaku aritmiju i slabost srca, tako da je krajem prethodne godine završio u Urgentnom centru.

- Ostao sam na ispitivanjima jer sam imao strašan bol u grudima, koji se spuštao niz levu ruku, u glavi mi je neprestano bubnjalo i bio sam veoma uznemiren. Dobio sam terapiju, uglavnom za smirenje, ali i dalje sam se zamarao, a bol se pojavljivao povremeno, naročito pri hodanju.

Kako je vreme odmicalo, Aleksandar više nije mogao ni do kapije da ode, a da ga ne zaboli u grudima.

- U silnom strahu od toga šta sve može da mi se desi, počeo sam da istražujem svoje simptome na internetu, jer ni zbog posla, a ni zbog godina, nisam mogao da se pomirim sa svojim stanjem.

- Našao sam sajt Hangar.rs i odmah poručio Antistres + Cirkul + Corvit BIO – TEO komplet Steve Marića, jer sam osetio da je to – to! Na svoju ruku sam počeo da pijem kapi, a kada sam pročitao iskustva raznih ljudi koji su pisali kako deluju i pomažu, to mi je još više ulilo nadu. Jer, delotvorne su za čitav kardiovaskularni sistem – kaže gospodin Aleksandar.

Prvo, prema njegovim rečima, Antistres + Cirkul + Corvit BIO – TEO kapi čiste krvne sudove od masnoća i zakrčenja i jačaju srce!

- Gde ćeš više, taj sam! – kaže zadovoljno Aleksandar. – To se ubrzo pokazalo i u praksi, jer su kapi na mene zaista tako delovale. Bukvalno sam u sebi uskliknuo i nisam imao sumnju da će mi one pomoći. Međutim, iznenađenje je bilo još veće kada sam u toku korišćenja prvog kompleta osetio poboljšanje!

- Ranije nisam mogao da izađem iz kuće bez teškoća, ali čim sam osetio poboljšanje, počeo sam, istina, sa naporom, da idem sve dalje i dalje. Nisam hteo da se predam.

Bolovi koji su se javljali na početku terapije Antistres + Cirkul + Corvit kapima bivali su sve ređi i ređi. Posle drugog popijenog kompleta Aleksandar je prelazio po deset kilometara, a danas, posle četvrtog, više nema nikakvih smetnji.

- Razgovarao sam sa Stevom Marićem i ispričao mu kako se osećam, i zahvalio mu se, ali on mi je rekao da je kod mene ipak bio blaži problem, sa čistijim krvnim sudovima i jačim srcem, pa je oporavak bio brži i lakši. Ja sam svakako prezadovoljan, vratio sam se na posao i radim punom parom, godi mi pešačenje i u odličnoj sam formi. Dobro spavam, nisam pod stresom, nemam nervoze i u poslu sam mnogo efikasniji. Moja starija sestra koja celog života brine o meni, bila je previše okupirana mojim problemima, pa nije ni čudo što su se kod nje javili poznati simptomi – lupanje srca, naročito noću, kao i visok pristisak. Na svu sreću stanje je bilo mnogo bolje od mog, pa su joj Antistres + Cirkul + Corvit kapi vrlo brzo pomogle.

Kako nam je gospođa Vera sama potrvdila, prvo je primetila da su aritmije sve ređe, i da je prestalo nenormalno lupanje srca.

- Pritisak se smanjio i više se ne budim u toku noći. Veoma sam srećna jer je moj brat sasvim novi čovek.

foto: Promo

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul, koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana, možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2.880 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Isporuka se vrši na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

VIDEO IZJAVE KORISNIKA:

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

- Otklanja posledice posle infarkta

- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

- Reguliše pritisak

- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

foto: Promo

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem Antistres + Corvit + Cirkul je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar ne kaže suprotno, kao i da se napravi razmak 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

* Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media