NIJE MU SE SPUSTIO SEDAM SATI: Piće AFRODIZIJAK povučeno iz prodaje nakon užasnih iskustava muškaraca! (FOTO)
Afrički afrodizijak, Foto: Twitter printscreen

preterali

NIJE MU SE SPUSTIO SEDAM SATI: Piće AFRODIZIJAK povučeno iz prodaje nakon užasnih iskustava muškaraca! (FOTO)

U Lusaki se piće popularno i nedvosmisleno naziva "sedam sati"

Objavljeno: 12:23h

Kompanija iz Zambije prekinula je proizvodnju pića koje reklamira kao snažan afrodizijak pošto se korisnik u Ugandi požalio na srčanu aritmiju i erekciju koja je, po njegovoj tvrdnji, trajala malo predugo.

- Prekinuli smo i proizvodnju i distribuciju, a otvorili smo i internu istragu - objavila je kompanija Revin Zambia Ltd.

Piće komercijalnog naziva SX Enerdži Natural Pover omiljeni je afrodizijak u Zambiji, ali i susednim državama. Reklamira se kao piće za podsticanje polne moći i sadrži prirodne ekstrakte biljaka đumbira i tongkat, a za obe se navodi da su same po sebi afrodizijaci.

U Lusaki se piće popularno i nedvosmisleno naziva "sedam sati", ali za jednog Uganđanina to je ipak bilo malo previše. Nakon konzumacije napitka žalio se na palpitacije, hladan znoj i erekciju u trajanju šest sati zbog koje se zabrinuo.

Ugandska agencija za lekove analizom je utvrdila da piće sadrži i sildenafil, , molekulu slavne Viagre, pa je vlada naredila zaplenu svih količina pića i objavila upozorenje stanovništvu.

Međutim vlasnik kompanije tvrdi da istrajnost i kvaliteti proizvoda sadrže i zavise isključivo od prirodnih sastojaka i poručuje da u Zambiji niko nije imao pritužbu na napitak.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.