INOVACIJA IZ FERARIJA! Procurele SLIKE novog SUV modela koji svi željno iščekujemo (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

PAR MESECI PRE PREMIJERE

INOVACIJA IZ FERARIJA! Procurele SLIKE novog SUV modela koji svi željno iščekujemo (FOTO)

Ferrari je potvrdio da proizvodnja njihovog prvog SUV modela počinje tokom 2022. godine, dok će prve isporuke kupcima početi tokom 2023

Objavljeno:

Sama ideja da će kompanija iz Maranela proizvesti SUV model već je dovoljno kontroverzna, a prve špijunske fotografije nadolazećeg Purosanguea bez kamuflaže će sigurno ponovo ovaj automobil postaviti kao glavnu temu u automobilskoj javnosti.

Nekoliko fotografija koje kruže društvenim mrežama pokazuju prednji i zadnji deo Ferrarija Purosangue u samoj fabrici, a da li zbog ugla kamere, lošeg kvaliteta fotografija, ili kombinacije ova dva faktora, prve fotke ne oslikavaju baš najbolje proporcije modela Purosangue.

Sam oblik automobila je identičan sa onim koji smo videli u špijunskim fotografijama maskiranog modela. Dugačka hauba, četvoro vrata i padajuća linija krova je nešto što smo i očekivali. Oštra linija koja kreće sa prednjeg dela automobila dolazi do vrata i stvara uklesan deo na vratima, dok crni okviri točkova naglašavaju SUV karakter ovog modela. Zadnji deo ima horizontalnu LED traku koja spaja zadnja po dva para LED svetala sa obe strane.

Naočigledniji izbor pogonske jedinice bio bi turbo punjeni V8 agregat, sasvim moguće sa asistencijom elektromotora.

Pored toga, moguće je da će Ferrari uspeti da ispod haube smesti i hibridnu V12 pogonsku jedinicu, pa čak i V6 hibrid za osnovni model.

Više informacija trebali bi da saznamo kasnije tokom ove godine kada će Purosangue imati i zvaničnu premijeru.

Ferrari je potvrdio da proizvodnja njihovog prvog SUV modela počinje tokom 2022. godine, dok će prve isporuke kupcima početi tokom 2023.

Bonus video:

00:21

Oštećena vozila nakon bačene bombe na Karaburmi

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.