OVAJ AUTOMOBIL GUTA GORIVO KAO NENORMALAN: Ako planirate da ga KUPITE, razmislite i o zakupu benzinske PUMPE!
Ševrolet, Foto: Printscreen/Youtube/AutoTopNL

VAU!

OVAJ AUTOMOBIL GUTA GORIVO KAO NENORMALAN: Ako planirate da ga KUPITE, razmislite i o zakupu benzinske PUMPE!

Mnogi su se šalili da je uz posedovanje Camara trebalo zakupiti i benzinsku stanicu, ali potrošnja goriva nije bila šala

Objavljeno:

Vlasnici ovog modela šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka javljali su neverovatne podatke, a prosek potrošnje na 100 km bio je oko 43 litra.

Chevrolet Camaro 1966. predstavljen kao odgovor na popularni Ford Mustang. Prva generacija Camara, koja se proizvodila u SAD od 1966. do 1969, imala je u sebi sve ono po čemu je jedan takav automobil iz šezdesetih godina prošlog veka poznat, uključujući i raskošnu potrošnju goriva.

Mnogi su se šalili da je uz posedovanje Camara trebalo zakupiti i benzinsku stanicu, ali potrošnja goriva nije bila šala.

Bazični Camaro imao je redni 3.8 litarski motor sa šest cilindara i 140 KS, uparen sa manuelnim menjačem sa tri stepena prenosa. Ugradnjom V8 motora (SS verzija) sa 6.5 litara i 350 KS dolazimo do fascinantne brojke.

Vlasnici ovog modela šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka javljali su neverovatne podatke, a prosek potrošnje na 100 km bio je oko 43 litra. Odnosno litar goriva na malo više od dva kilometra.

Bonus video:

02:18

MOBILIZACIJA NEĆE BRZO POKAZATI REZULTATE! Stručnjaci: Intezitet rata u Ukrajini OGROMAN, vojnici se PREPUŠTAJU SMRTI OD MUKE?

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.