IMAO JE PROFI PLAN, KO BI OVO OČEKIVAO? Ukrao AUTOMOBIL, pa brzo ZAŽALIO, karma ga SAČEKALA iza UGLA (VIDEO)
Automobil, Foto: Printscreen/Twitter/Emergencias Madrid

hit!

IMAO JE PROFI PLAN, KO BI OVO OČEKIVAO? Ukrao AUTOMOBIL, pa brzo ZAŽALIO, karma ga SAČEKALA iza UGLA (VIDEO)

Policija je stigla nekoliko sekundi kasnije i spakovala ovog lopova u pritvor

Objavljeno:

Stanovnike Madrida zatekao je neverovatan prozor jednog jutra, kada su imali priliku da vide ukradeni automobil u Plaza Eliptica autobuskoj stanici, zaglavljen na njenim stepenicama...

Sudeći prema EFE mreži, tridesetšestogodišnji muškarac ukrao je automobil marke Mazda sa obližnjeg parkinga nakon što je njegov vlasnik ostavio ključeve u njemu. Prema navodima, prijatelj vlasnika je pokušao da ga zaustavi, ali nažalost nije uspeo u tome.

Odatle, lopov je uleteo u okruženje Plaza Eliptica kompleksa putem ekskluzivnog pristupa za autobuse i vrteo se unutar stanice. Nakon što je navodno polomio nekoliko staklenih vrata, ovaj čovek je očigledno pokušao da se popne stepenicama na prvi sprat.

Kao što je moguće videti putem tvitova, on u tome nije uspeo i zaglavio je automobil na stepeništu gde su ga zaštitne ograde sprečile da izađe iz njega na vrata. Policija je stigla nekoliko sekundi kasnije i spakovala ovog lopova u pritvor.

Iako nije jasno objašnjeno zbog čega je ovaj čovek uleteo u autobusku stanicu, kako EFE agencija prenosi, vozaču je putem testa detektovan kokain u krvi. Na svu sreću tokom ovog ludila niko nije povređen i španske vlasti su uspele da izvuku automobil ne uništivši ni njega ni stepenište.

Bonus video:

01:33

DETALJAN PSIHOLOŠKI PROFIL UBICE SUPRUGE! Ovo su 5 ključnih karakteristika koje ga čine prepoznatljivim OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA

(Espreso/Muški Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.