MATORCI NESLAVNI REKORDERI U NAMEŠTANJU KILOMETRAŽE: Najčešće trgovali ovim VOZILIMA, neverica dokle su OTIŠLI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

AU!

MATORCI NESLAVNI REKORDERI U NAMEŠTANJU KILOMETRAŽE: Najčešće trgovali ovim VOZILIMA, neverica dokle su OTIŠLI!

Policija je zagrebala malo dublje i uskoro otkrila da je vozač prodao osam polovnih automobila u kojima se manipulisalo kilometražom

Objavljeno:

O nameštanju kilometraže smo pisali u više navrata, ali sada je vreme da se pozabavimo gospodinom i gospođom koji bi mogli biti neslavni rekorderi kada je u pitanju ova nedozvoljena radnja. Naime, austrijska policija ušla je u trag paru (suprug 64, supruga 63 godine) koji je u smanjenju broja kilometara na polovnjacima pronašao isplativ poslovni model.

Početkom aprila policijski službenik je zaustavio vozilo tokom rutinske kontrole saobraćaja. Vozač, poreklom iz Severne Makedonije, počinio je nekoliko prekršaja, a nalepnica sa tehničkog pregleda na vozilu bila je lažna.

Policija je zagrebala malo dublje i uskoro otkrila da je vozač prodao osam polovnih automobila u kojima se manipulisalo kilometražom.

Kako prenosi heute.at, bračni partneri su vratili kilometražu na jednom Audiju za čak 200.000 km. Njih dvoje su najčešće trgovali vozilima marke sa "četiri prstena" i Škodama.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prema navodima policije, najmanja zabeležena manipulacija sa kilometražom iznosila je 60.000 kilometara.

Bonus video:

21:46

MINISTAR MOMIROVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV U okolnostima kada imamo rat u Evropi investiramo i ne odustajemo ni od jednog projekta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.