ELEKTRIČNI MUSTANG U ROZE BOJI JE NAPRAVLJEN GREŠKOM: Radnici nisu uradili BITNU STVAR, doživeo je ovu SUDBINU!
Automobil, Foto: Alex Aguillar/Facebook

NEVEROVATNO

ELEKTRIČNI MUSTANG U ROZE BOJI JE NAPRAVLJEN GREŠKOM: Radnici nisu uradili BITNU STVAR, doživeo je ovu SUDBINU!

Ovde se ne radi o sabotaži, već o ljudskoj grešci

Objavljeno:

Ružičasta svakako nije boja koju često viđamo na ulicama, a ukoliko se neki takav automobil i nađe na putu, u pitanju je obično ispunjavanje želje ekstravagantnom kupcu ili aftermarket farbanje kompanijskog vozila u promotivne svrhe, u cilju privlačenja pažnje.

Iako Ford ne nudi roze nijansu u konfiguratoru za električni Mustang Mach-E, američki proizvođač je 2020. napravio nekoliko ružičastih primeraka. Greška se dogodila pre dve godine tokom pretprodukcijske faze ovog automobila. Inženjer Aleksis Agilar, koji radi u Fordovoj fabrici u Meksiku, objavio je fotografije na svom Fejsbuk profilu – očigledno ne bez Fordove dozvole.

Ovde se ne radi o sabotaži, već o ljudskoj grešci. Naime, radnici fabrike su zaboravili da očiste pištolje za farbanje nakon nanošenja belog osnovnog premaza. Odmah zatim u rezervoare je sipana crvena, pa je kombinacija obe boje dovela do ružičaste.

Roze Mustanzi su korišćeni tokom pretprodukcijske faze za testiranje kvaliteta. Šteta nije bila velika jer se radilo o automobilima koji nisu namenjeni tržištu i koji su nakon testiranja demontirani.

(Espreso/RevijaHAK.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.