DA LI ZNATE ČEMU SLUŽI I KAKO SE KORISTI RUČKA IZNAD PROZORA U VAŠEM AUTOMOBILU? (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/TikTok/sanne_vberkel

NEVEROVATNO

DA LI ZNATE ČEMU SLUŽI I KAKO SE KORISTI RUČKA IZNAD PROZORA U VAŠEM AUTOMOBILU? (VIDEO)

Moramo da istaknemo da ovo možda neće raditi za svaki automobil, ali vredi proveriti da li to rade i ručke vašeg automobila

Objavljeno:

Na društvenim mrežama često saznajemo skrivene funkcije stvari koje godinama pogrešno koristimo, a tako je jedna devojka nedavno otkrila i za štoa zapravo služe ručke koje se u automobilima nalaze iznad prozora, piše Mirror.

Korisnica @sanne_vberkel objavila je video na TikToku u kojem je pokazala kako se ručka u automobilu zapravo koristi, a snimak je prikupio više od 7,1 miliona pregleda šokiranih korisnika. Video počinje s njom koja ručku povlači iznad suvozačkog prozora pre nego što unutra prevrne malu kvačicu unutra. Ova kvačica drži ručku na mestu, što olakšava vešanje stvari.

Moramo da istaknemo da ovo možda neće raditi za svaki automobil, ali vredi proveriti da li to rade i ručke vašeg automobila.

Brojni su TikTok korisnici ostali šokirani tom funkcijom priznajući da im to nikad ni ne bi palo na pamet, a brzo su u komentarima otkrili i da više nauče na društvenim mrežama nego u stvarnom životu.

“Šta?! Kako to nisam skapirala u 42 godine života?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “TikTok me naučio više nego škola!”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.