IPAK NIŠTA OD POVRATKA NA TEREN: Tim odlučio da ne putuje za Ameriku, Austrijanac i dalje van tenisa!
Foto: Profimedia

šteta

IPAK NIŠTA OD POVRATKA NA TEREN: Tim odlučio da ne putuje za Ameriku, Austrijanac i dalje van tenisa!

Inače žreb za Masters u Indijan Velsu biće obavljen u utorak 8. marta u 15 časova po lokalnom vremenu, što je ponoć 9. marta po srednjeevropskom

Objavljeno:

Dominik Tim se ipak neće pojaviti na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Austrijanac je tako odložio povratak na teren posle operacije koju je imao prošle godine i planira da igra tek na turnirima na šljaci.

Iako je pre nekoliko dana izjavio kako njegov oporavak teče po planu, Tim je sada rekao da još nije dovoljno spreman da bi igrao takmičarske mečeve.

- Imao sam stvarno dobre nedelje treninga. Ručni zglob je savršeno u redu, ruka je sve bolje, ali ipak sam odlučio da osustanem od Indijan Velsa i Majamija i da startujem na šljaci. To je i dalje podloga na kojoj se osećam najbolje, tako da je to savršeno vreme da počnem. Voleo bih da igram u SAD, poslednji put kada sam igrao ovde u Indijan Velsu sam osvojio turnir, tako da volim da igram u Americi, nadam se da ću se uskoro vratiti - poručio je Tim.

Praktično, Tim bi mogao da se pojavi na terenu u Monte Karlu, početkom aprila, to će biti najverovatnije mesto njegovog povratka.

Inače žreb za Masters u Indijan Velsu biće obavljen u utorak 8. marta u 15 časova po lokalnom vremenu, što je ponoć 9. marta po srednjeevropskom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.