UKRAJINSKA TENISERKA LJUTA NA KOLEGE IZ RUSIJE: Oni do svega ovoga prave šalu i smeju se, pokazuju nepoštovanje!
Foto: Profimedia

logično da je ljuta

UKRAJINSKA TENISERKA LJUTA NA KOLEGE IZ RUSIJE: Oni do svega ovoga prave šalu i smeju se, pokazuju nepoštovanje!

Ipak, čak i pored ovoga, Lis nije tražila da se oni izbace sa turnira, zapravo, ona ističe da sportisti nisu ništa krivi zbog dešavanja u njenoj zemlji

Objavljeno:

Teniserka rođena u Ukrajini, Eva Lis, istakla je da se mnogi ruski igrači i igračice ponašanju bez imalo poštovanja na turniru u Kazakhstanu, te da se smeju povodom dešavanja u Ukrajini.

Lis je rođena u Ukrajini, ali je otišla u Nemačku kada je imala samo godinu dana. Njen otac je inače Ukrajinac, pa zbog toga i dalje oseća privrežnost premaovoj zemlji.

U intervjuu za Eurosport, Lis je istakla da se ruski teniseri i teniserke ponašaju veoma nepristojno, te se smeju na pitanja o sukobu između njihovih zemalja.

- Mnogi ruski igrači pokazuju nepoštovanje prema onima koji osećaju posledice dešavanja u Ukrajini. Oni se smeju tamo, prave zabavu od toga. Neki zbog toga nose i trenerke u bojama Rusije.

Ipak, čak i pored ovoga, Lis nije tražila da se oni izbace sa turnira, zapravo, ona ističe da sportisti nisu ništa krivi zbog dešavanja u njenoj zemlji.

- Teniseri ne predstavljaju zemlju na isti način kao i timovi. Mislim da je uredu diskvalifikovati ruske timove, poslati poruku, ali nisam za to da se uradi tako i individualnim sportistima - istakla je mlada Lis.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.