MEDVEDEV KOMENTARISAO NOVAKA ĐOKOVIĆA, A ONDA JE SPOMENUO RAT!
Foto: Printscreen/Youtube/Video Eurosport, Profimedia

jake reči

MEDVEDEV KOMENTARISAO NOVAKA ĐOKOVIĆA, A ONDA JE SPOMENUO RAT!

Vodi se inicijativa da im se zabrani učešće na turnirima ruskim teniserima i teniserkama

Objavljeno:

Ruski teniser Danil Medvedev preuzeo je prvo mesto ATP liste od Novaka Đokovića, a u istom danu oglasio se otkrio kako se oseća.

On je preko društvenih mreža objavio poruku u kojoj ističe da su mu emocije pomešane. Rus nije želeo da govorio o situaciji u Ukrajini, ali se iz njegove objave vidi da njegovo slavlje nije potpuno.

- Velika je čast preuzeti ovo mesto. Siguran sam da svi mogu da shvate da se to dešava ove nedelje sa pomešanim emocijama. Hvala mojoj supruzi, timu, sponzorima, prijateljima i svima koji su pomogli na tom putu. To je dug put i radujem se godinama koje su pred nama - istakao je Medvedev.

Ruskim teniserima i teniserkama je sad ugroženo i potencijalno takmičenje, vodi se inicijativa da im se zabrani učešće na turnirima.

Dok ukrajinska teniserka Elena Svitolina odbija da igra protiv protivnice iz Rusije, i dok stiže zahtev da se sankcioniše Danil Medvedev, za to vreme se dogodio veliki skandal na sastanku povodom drame koja drma ceo svet.

Sekretar Teniskog saveza Ukrajine Jevgenij Zukin (38) ošamario je Tomasa Hamerla, prvog čoveka Evropske teniske federacije, na sastanku koji se održao u subotu u Antaliji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.