KO KAŽE DA JE NOVAK SKROMAN? LUKSUZNI SATOVI KOJE JE NOSIO! NOVAKOVA "ČUKA" U BOJI SRPSKE ZASTAVE! (FOTO/VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

skupoceno

KO KAŽE DA JE NOVAK SKROMAN? LUKSUZNI SATOVI KOJE JE NOSIO! NOVAKOVA "ČUKA" U BOJI SRPSKE ZASTAVE! (FOTO/VIDEO)

Novak Đoković je uvek zanimljiva tema. Da bismo odmorili makar za trenutak od Australijan opena, ATP liste, da li će i gde će nastupiti. Vakcinaciji i ishrani donosimo vam nešto drugačiju priču.

Objavljeno:

Novak Đoković je bio zaštitno lice poznate marke satova Seiko. Njihova saradnja okončala se 2020. godine.

U 2021. godini Novak se nije pojavljivao sa satom na ruci sve to Tokija. Uhvaćen je kako nosi sat gotovo nepoznatog proizvođača. U pitanju je brend "Dewitt" i njihov model Academia Perpetual 44mm.

Napravljen je u belom zlatu i ima funkckiju večnog kalendara.

Cena: 55.000€ (retail) ; 11.000€ (tržišna)

U avgustu 2021. godine Novak je postao novo zaštitno lice brenda Hublot. Upravo za ovu saradnju su bile najveće šanse jer prvo Hublot se ne pojavljuje u svetu tenise, a drugo Đokoviću je bio potreban isključivo sportski luksuzni sat.

Jedna i druga strana dogovorile su se za saradnju koja će u budućnosti rezultirati novim modelom koji će Novak moći da nosi tokom meča Model na slici ispod koji Novak nosi je Big Bang Blue Ceramic Meca-10. Naziv modela dolazi od kalibra koji ima rezervnu snagu rada od 10 dana.

Vodootpornost sata je 100m sli je preglomazan da bi ga Novak nosio na terenu jer je prečnik 45mm. Cena: 21.700€ (maloprodajna)

Espreso/Instagram: Sat_na_ruci


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.