STVARA SE ZLA KRV! Ameri "pakuju" Đokovića, sve isplivalo na videlo!
Novak Đoković, Foto: Epa/Ali Haider

bruka!

STVARA SE ZLA KRV! Ameri "pakuju" Đokovića, sve isplivalo na videlo!

Pokušaj diskreditacije najboljeg tenisera sveta i stvaranje radora među kolegama

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je konstantno na udaru svetskih medija, a njihova negativna kampanja je dovila novu dimenziju posle poraza u Dubaiju.

Srpski as je neočekivano poražen od Jiržija Veselog sa 6:4, 7:6, a mediji su ponovo eksplodirali!

Naime, velika američka novinska agencija Asošijejted pres (AP) je pokazala šta znači manipulacija na delu.

AP je vrlo uticajan širom sveta i njihove vesti svakodnevno prenosi 1.300 novina, TV i radio stanica, kao i internet portala, tako da je jasno koliko reči koje napišu odjekuju svetom.

Novak Đoković, Jirži Veseli
foto: EPA/Ali Haider

Dopiru do miliona i milona ljudi, pa tako moraju da brinu šta i kako puštaju u etar. Nakon poraza Đokovića od Veselog, oni su pustili izjavu Čeha u kojoj su “slučajno” izostavili jedan deo.

Pitanje se odnosilo na činjenicu da je Danil Medvedev postao prvi na ATP listi.

- To je sjajna stvar za tenis. Mislim, to da imamo nekog novog svetskog broja jedan. Tenisu je, naravno, potreban novi broj 1. Nova generacija dolazi i mislim da je to sjajno - preneo je AP izjavu Veselog, ali Čeh je rekao mnogo više od ovoga.

- Naravno da je sjajno za tenis, bar se meni čini, da imamo nekog novog na svetskom broju 1. Svi znamo da je Novak propustio Australijan open, ali je on i pored toga takav šampion, koji je bio svetski broj 1 čak 361 nedelju. Svakako da su tenisu potrebni novi ‘brojevi 1’, jer nove generacije stižu i mislim da je to sjajno - prava je izjava Veselog, koju je čuveni AP nije iz nekog razloga želeo da prenese u celosti.

(Espreso/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.